Филтри
Брендови :

блендери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
paolo hfp-501
 • Сецко
 • Моќност:400W
 • Брзини:2
 • Капацитет на сад:500ml
 • Сечила од нерѓосувачки челик
29
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.099
ден. редовна цена
fuego fc-3001
 • Сецко
 • Моќност:400W
 • Брзини:2
 • Капацитет на сад:1L
 • Сечила од нерѓосувачки челик
32
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
beko chp 5550 w
 • Сецко
 • Моќност:550W
 • Капацитет на сад:1000ml
 • Сечила од не'рѓосувачки челик
 • Нелизгачка подлога
-15%
АКЦИЈА
1.359
ден. haPPy цена
35
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.599
ден. редовна цена
tefal mb 300138
 • Сецко
 • Моќност:270W
 • Капацитет на садот 250ml
 • Сечила од нерѓосувачки челик
47
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.799
ден. редовна цена
bosch mmr 08 a1
 • Сецко
 • Моќност:400W
 • Моментално вклучување
 • Капацитет на сад:800ml
 • Екстремно брз и прецизен
 • Сецкање и мелење месо, сирење, ореви, насечени билки и кромид
50
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
bosch mmr 08 r2
 • Сецко
 • Моќност:400W
 • Капацитет на садот:0,8L
 • Нерѓосувачки INOX сечила
50
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
beko tbp 5301 x
 • Блендер
 • Моќност:300W
 • Капацитет на сад:300ml/600ml
 • Нелизгачка површина
 • Вртежи во минута:2500
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
 • Можност за дробење мраз
 • Можност за миење во машина за садови
-15%
АКЦИЈА
1.699
ден. haPPy цена
44
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
beko chg 6400 white
 • Сецко
 • Моќност:400W
 • Стаклен сад отпорен на гребнатини
 • Ножеви од не'рѓосувачки челик
 • Капацитет на сад:1L течност/500ml храна
 • Нелизгачка подлога
-15%
АКЦИЈА
1.784
ден. haPPy цена
46
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.099
ден. редовна цена
beko chp 6450 white
 • Сецко
 • Моќност:450W
 • Пластичен сад
 • Ножеви од не'рѓосувачки челик
 • Капацитет на сад:1L течност/500ml храна
 • Нелизгачка подлога
-15%
АКЦИЈА
1.784
ден. haPPy цена
46
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.099
ден. редовна цена
fuego ca-581
 • Блендер
 • Моќност:600W
 • Брзини:2
 • Пулс функција
 • Функција за дробење мраз
 • Капацитет на сад:1,5L
 • Нелизгачка површина
55
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.099
ден. редовна цена
philips hr 1393 /00
 • Сецко
 • Моќност:450W
 • Капацитет на садот:0,7L
-15%
АКЦИЈА
1.784
ден. haPPy цена
46
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.099
ден. редовна цена
tefal mb 450b38
 • Сецко
 • Моќност:500W
 • Брзини:1
 • Капацитет на сад:500ml
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • Нелизгачка површина
55
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.099
ден. редовна цена
philips hr 2052 /00
 • Блендер
 • ProBlend 4 технологија
 • Моќност:350W
 • Капацитет на сад:1,25L
 • Брзина:1
 • Пулс функција
 • Заштита од прегревање
-15%
АКЦИЈА
1.869
ден. haPPy цена
49
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.199
ден. редовна цена
russell hobbs rh 20320-56
 • Сецко
 • Моќност:380W
 • One touch функција
 • Стаклен сад
 • Ножеви од не'рѓосувачки челик
 • Капацитет на сад:1L течност/500ml храна
 • Нелизгава подлога
-26%
АКЦИЈА
1.695
ден. haPPy цена
44
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
tefal bl 300138
 • Блендер
 • Моќност:400W
 • Капацитет на сад:1,5L
 • Пулс контрола
 • 2 брзини
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
71
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.699
ден. редовна цена
tefal bl 300838
 • Блендер
 • Моќност:400W
 • Капацитет:1.5L
 • Пулс контрола
 • 2 брзини
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
-19%
АКЦИЈА
2.199
ден. haPPy цена
57
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.699
ден. редовна цена
philips hr 2100 /00
 • Блендер
 • Моќност:400W
 • Капацитет на сад:1,5L
 • Пулс контрола
 • 2 брзини
 • ProBlend4 ножиња
-15%
АКЦИЈА
2.345
ден. haPPy цена
61
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.759
ден. редовна цена
philips hr 2100/50
 • Блендер
 • Моќност:400W
 • Капацитет:1,5L
 • Пулс контрола
 • 2 брзини
 • ProBlend4 ножиња
-15%
АКЦИЈА
2.379
ден. haPPy цена
62
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.799
ден. редовна цена
tefal bl 1a0d38
 • Блендер
 • Моќност:500W
 • Капацитет:600ml
 • Брзини:1
 • Пулс функција
 • Сечила од нерѓосувачки челик
-21%
АКЦИЈА
2.295
ден. haPPy цена
60
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.899
ден. редовна цена
fuego wbl 005 h
 • Нутри блендер
 • Моќност:1000W
 • Капацитет на сад:1L/800ml
 • Незлигачка подлога
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
 • Можност за миење во машина за садови
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена