Филтри
Брендови :

блендери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
tefal mb 300138
 • Сецко
 • Моќност:270W
 • Капацитет на садот 250ml
 • Сечила од нерѓосувачки челик
47
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.799
ден. редовна цена
tefal mb 450b38
 • Сецко
 • Моќност:500W
 • Брзини:1
 • Капацитет на сад:500ml
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • Нелизгачка површина
55
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.099
ден. редовна цена
tefal bl 300138
 • Блендер
 • Моќност:400W
 • Капацитет на сад:1,5L
 • Пулс контрола
 • 2 брзини
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
71
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.699
ден. редовна цена
tefal bl 300838
 • Блендер
 • Моќност:400W
 • Капацитет:1.5L
 • Пулс контрола
 • 2 брзини
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
-19%
АКЦИЈА
2.199
ден. haPPy цена
57
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.699
ден. редовна цена
tefal bl 1a0d38
 • Блендер
 • Моќност:500W
 • Капацитет:600ml
 • Брзини:1
 • Пулс функција
 • Сечила од нерѓосувачки челик
-21%
АКЦИЈА
2.295
ден. haPPy цена
60
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.899
ден. редовна цена
tefal bl 133538
 • Блендер
 • Моќност:350W
 • Брзини:2
 • Капацитет на сад:600ml
 • Додаток за сецкање
 • Додаток за мелење
 • Заштита од прегревање
 • Сечила од нерѓосувачки челик
104
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена
tefal bl 142 a 38
 • Блендер
 • Моќност:300W
 • Капацитет:600ml
 • 2 брзини
 • 3 додатоци
 • 4 Click & Wash Ножеви
-24%
АКЦИЈА
3.195
ден. haPPy цена
83
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.199
ден. редовна цена
tefal bl 313a38
 • Блендер
 • Моќност:500W
 • Капацитет на сад:1.5L
 • Пулс контрола
 • 2 брзини
 • Сечила од нерѓосувачки челик
-16%
АКЦИЈА
4.099
ден. haPPy цена
106
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.899
ден. редовна цена
tefal bl 850 d38
 • Блендер
 • Моќност:1400W
 • Капацитет на сад:2.2L
 • Tripl'Ax - 6 ножеви
 • 3 Автоматски програми
 • Стаклен сад
-14%
АКЦИЈА
6.499
ден. haPPy цена
169
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.599
ден. редовна цена