Филтри
Брендови :

фритези

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
tefal  ff 123130
 • Фритеза
 • Моќност:1600W
 • Капацитет:1kg
 • Контрола на температура
 • Термоизолирано куќиште
 • Лесно чистење
94
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.599
ден. редовна цена
tefal ff 133 d 10
 • Фритеза
 • Моќност:1600W
 • Kапацитет:1kg
 • Термостат
 • Капацитет за масло 1.8L
 • Постојан метален филтер
 • Неподвижен контејнер
 • On/Off копче
104
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена
tefal ff 162131
 • Фритеза
 • Моќност:1900W
 • Kапацитет:1.2kg
 • Капацитет за масло 2.1L
 • Термостат
 • Светлосен индикатор
 • Систем за филтрација на искористените масти
125
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.799
ден. редовна цена
tefal fr 333070
 • Фритеза
 • Easy Pro
 • Моќност:1400W
 • Капацитет:3L
 • Контрола на температура од 150°C до 190°C
 • Можност за миење во машина за садови(освен греачот)
 • Лесно чистење
135
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.199
ден. редовна цена
tefal ff 175 d 71
 • Фритеза
 • Моќност:1900W
 • Kапацитет:1.2kg
 • Капацитет за масло 2.1L
 • Термостат
 • Светлосен индикатор
 • Систем за филтрација на искористените масти
143
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.499
ден. редовна цена
tefal fz 710038
 • Фритеза
 • ActiFry технологија со помалку масло
 • Моќност:1400W
 • Капацитет:1,2kg
 • Контрола на температура
 • Термоизолирано куќиште
 • Лесно чистење
 • Автоматско мешање со лопатка
 • On/Off Switch
 • Ди
260
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.999
ден. редовна цена
tefal fz 750035
 • Фритеза
 • ActiFry технологија со помалку масло
 • Моќност:1400W
 • Капацитет:1kg
 • Контрола на температура
 • Термоизолирано куќиште
 • Лесно чистење
 • Автоматско мешање со лопатка
 • On/Off Switch
 • Диги
338
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена