Филтри
Брендови :

кафемати

Изберете подкатегорија

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego djt-tk 0603 white
 • Електрично гезве
 • Моќност:650W
 • Капацитет на сад:400ml
 • Бежична база
 • Ротација 360°С
 • Автоматско исклучување
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
fuego djt-tk 0602 inox
 • Електрично гезве
 • Моќност:800W
 • Капацитет на сад:300ml
 • Бежична база
 • Ротација 360°С
32
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
philips hd 7435 /20
 • Кафемат за филтер кафе
 • AromaSwirl
 • Mоќност:700W
 • Капацитет на сад:1L
 • Плоча која загрева
 • Автоматско исклучување за 30мин.
 • Drip-stop функција
 • LED индикатор
 • Погодно за миење во машина за
76
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.899
ден. редовна цена
tefal cm 360812
 • Кафемат за филтер кафе
 • Mоќност:1000W
 • Капацитет на сад:1,25L
 • Плоча која загрева
 • Автоматско исклучување за 30мин.
 • Drip-stop функција
 • LED индикатор
76
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.899
ден. редовна цена
beko cfm 6151 white
 • Кафемат за филтер кафе
 • AromaSwirl
 • Капацитет:12 шољи кафе
 • Капацитет на сад:1,8L
 • Плоча која загрева
 • Drip-stop функција
 • LED индикатор
 • Автоматско исклучување
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
beko bkk-2300 w
 • Кафемат за турско кафе
 • Моќност:670W
 • One Touch Control
 • Cook Sense bouble detection system
 • Заштита од претекување
 • Звучен сигнал за завршување на процесот
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
beko bkk-2300 g
 • Кафемат за турско кафе
 • Моќност:670W
 • One Touch Control
 • Cook Sense bouble detection system
 • Заштита од претекување
 • Звучен сигнал за завршување на процесот
138
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.299
ден. редовна цена
krups kp 1105 eu
 • Кафемат
 • Моќност 1460W
 • Притисок на пумпа 15 bar
 • 0,8 l. резервоар за вода
 • LED on/off индикатор
 • Автоматско исклучување за 5мин
 • Боја црвена
167
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.399
ден. редовна цена
krups kp 1101 eu
 • Кафемат
 • Моќност 1460W
 • Притисок на пумпа 15 bar
 • 0,8 l. резервоар за вода
 • LED on/off индикатор
 • Автоматско исклучување за 5мин
 • Боја бела
174
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.699
ден. редовна цена
krups kp 1201 hr
 • Кафемат
 • Моќност:1600W
 • Притисок на пумпа 15 bar
 • Pезервоар за вода:0.8L
 • Користи само NDG капсули
 • Топли и ладни пијалоци
198
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.599
ден. редовна цена
krups kp 1205 hr
 • Кафемат
 • Моќност 1600W
 • Притисок на пумпа 15 bar
 • 0,8 l. резервоар за вода
 • Користи само NDG капсули
 • Топли и ладни пијалоци
198
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.599
ден. редовна цена
krups kp 1208 hr
 • Кафемат
 • Моќност 1600W
 • Притисок на пумпа 15 bar
 • 0,8 l. резервоар за вода
 • Користи само NDG капсули
 • Топли и ладни пијалоци
198
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.599
ден. редовна цена
philips hd 8423 /19
 • Апарат за еспресо
 • Моќност:950W
 • Притисок на пумпата 15bar
 • Резервоар за вода 1L
 • Индикатор за ниво на вода
 • Филтер за пена
234
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.999
ден. редовна цена
krups xp 341010
 • Апарат за еспресо
 • Моќност:1460W
 • Притисок на пумпата 15bar
 • Резервоар за вода:1L
 • Termoblock
 • Електронска контрола на температурата
 • Автоматско исклучување
268
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.299
ден. редовна цена
philips hd 8425 /19
 • Апарат за еспресо
 • Моќност:950W
 • Притисок на пумпата 15bar
 • Резервоар за вода 1,25L
 • Индикатор за ниво на вода
312
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
11.999
ден. редовна цена
krups xp 562030
 • Апарат за еспресо
 • Моќност:1450W
 • Притисок на пумпата 15bar
 • Резервоар за вода:1,1L
 • Индикатор за ниво на вода
 • Termoblock
 • Автоматско исклучување за 9мин.
390
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
krups ea 815070
 • Апарат за еспресо
 • Моќност:1450W
 • Притисок на пумпата 15bar
 • Резервоар за вода:1,7L
 • Индикатор за ниво на вода
 • Termoblock
 • Автоматско исклучување
754
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
28.999
ден. редовна цена
krups ea 829810
 • Апарат за еспресо
 • Моќност:1450W
 • Притисок на пумпата 15bar
 • Резервоар за вода:1,8L
 • Termoblock
 • One Touch Cappuccino функција
 • Автоматско исклучување
899
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
34.599
ден. редовна цена
philips ep 3510 /00
 • Апарат за еспресо
 • Моќност:1850W
 • Начини за приготвување на кафе:5
 • Температури:3
 • Притисок на пумпата:15bar
 • Резервоар за вода:1,8L
 • Индикатор за ниво на вода
 • AquaClean
 • Меморирање на омил
899
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
34.599
ден. редовна цена
bosch tes 50129 rw
 • Кафемат
 • Моќност:1600W
 • Притисок на пумпа 15 bar
 • Pезервоар за вода:1,7L
 • Индикатор за количество на вода
902
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
34.699
ден. редовна цена