Филтри
Брендови :

миксери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego nr-385
 • Миксер
 • Моќност:420W
 • 5 брзини
 • Турбо функција
 • 2 пара маталки
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
fuego nr-385 a
 • Миксер
 • Моќност:420W
 • 5 брзини
 • Турбо функција
 • 2 пара маталки
 • Додаток пасатор
32
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
bosch mfq 3010 s
 • Миксер
 • Моќност 300W
 • 2 брзини
-19%
АКЦИЈА
1.299
ден. haPPy цена
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.599
ден. редовна цена
bosch mfq 3020 s
 • Миксер
 • Моќност:300W
 • 4 брзини
 • 2 пара маталки
47
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.799
ден. редовна цена
beko hmm 5400 w
 • Миксер
 • Моќност:420W
 • Брзини:3
 • Турбо функција
 • 2 пара маталки
-15%
АКЦИЈА
1.614
ден. haPPy цена
42
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
bosch mfq 3030 s
 • Миксер
 • Моќност:350W
 • 4 брзини
 • Турбо функција
 • Додатоци: -2 стандардни маталки -и маталки за тесто
 • Боја:бела
50
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
bosch mfq 2210 ds
 • Миксер
 • Моќност:375W
 • 4 брзини
 • Турбо функција
 • 2 пара маталки
52
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
philips hr 1459 /00
 • Миксер
 • Моќност:300W
 • Брзини:5
 • Турбо функција
 • Додатоци: -2 стандардни маталки -и маталки за тесто  од нерѓосувачки челик
-15%
АКЦИЈА
1.699
ден. haPPy цена
44
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
beko hmm 6420 white
 • Миксер
 • Моќност:425W
 • Брзини:4
 • Турбо функција
 • 2 пара маталки
 • Нерѓосувачки челик
-15%
АКЦИЈА
1.869
ден. haPPy цена
49
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.199
ден. редовна цена
philips hr 3740 /00
 • Миксер
 • Моќност:450W
 • Брзини:5
 • Турбо функција
 • Додатоци: -2 стандардни маталки -2 маталки за тесто од нерѓосувачки челик
-15%
АКЦИЈА
1.954
ден. haPPy цена
51
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
bosch mfq 36400 s
 • Миксер
 • Моќност:450W
 • 5 брзини
 • Турбо функција
 • 2 пара маталки
-17%
АКЦИЈА
1.999
ден. haPPy цена
52
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.399
ден. редовна цена
tefal ht 410138
 • Миксер
 • Moќност:450W
 • 5 брзини
 • Турбо функција
 • Додатоци: -2 стандардни маталки -и маталки за тесто
 • Погодни за миење во машина за садови
63
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.399
ден. редовна цена
beko hmm 7350 inox
 • Миксер
 • Моќност:350W
 • Брзини:5
 • Турбо функција
 • 2 пара маталки
 • Нерѓосувачки челик
-28%
АКЦИЈА
1.799
ден. haPPy цена
47
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.499
ден. редовна цена
tefal ht 411138
 • Миксер
 • Моќност:450W
 • 5 брзини
 • Турбо функција
 • Додатоци: -2 стандардни маталки -и маталки за тесто
 • блендер
76
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.899
ден. редовна цена
bosch mfq 4020 s
 • Миксер
 • Моќност:450W
 • 5 брзини
 • Турбо функција
 • Додатоци: -2 стандардни маталки -и маталки за тесто
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
bosch mfq 36440 s
 • Миксер
 • Моќност:450W
 • 5 брзини
 • Додатоци: -2 стандардни маталки -и маталки за тесто
 • Додаток блендер и чаша
81
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.099
ден. редовна цена
tefal ht 610138
 • Миксер
 • Моќност:500W
 • Турбо функција
 • Опција рачен блендер
 • 2 пара маталки
94
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.599
ден. редовна цена
philips hr 3745 /00
 • Миксер
 • Ротирачки сад за матење
 • Моќност:450W
 • Брзини:5
 • Турбо функција
 • Капацитет на садот:3L
 • 2 пара маталки
-15%
АКЦИЈА
3.144
ден. haPPy цена
82
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.699
ден. редовна цена
tefal ht 412138
 • Миксер со ротирачки сад
 • Моќност:450W
 • Капацитет на сад:2,5L
 • Брзини:5
 • Пулс функција
 • 2 пара маталки
97
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.699
ден. редовна цена
bosch mfq 36460 s
 • Миксер
 • Моќност:450W
 • 5 работни брзини
 • Ергономски облик на куќиште со Soft Touch рачка
 • Намотување на кабелот на апаратот
 • Прикладен за леваци
 • 2 маталки за мешање
 • 2 маталки за месење
 • Сад
-13%
АКЦИЈА
3.299
ден. haPPy цена
86
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.799
ден. редовна цена