Филтри
Брендови :

миксери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
tefal ht 410138
 • Миксер
 • Moќност:450W
 • 5 брзини
 • Турбо функција
 • Додатоци: -2 стандардни маталки -и маталки за тесто
 • Погодни за миење во машина за садови
63
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.399
ден. редовна цена
tefal ht 411138
 • Миксер
 • Моќност:450W
 • 5 брзини
 • Турбо функција
 • Додатоци: -2 стандардни маталки -и маталки за тесто
 • блендер
76
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.899
ден. редовна цена
tefal ht 610138
 • Миксер
 • Моќност:500W
 • Турбо функција
 • Опција рачен блендер
 • 2 пара маталки
94
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.599
ден. редовна цена
tefal ht 412138
 • Миксер со ротирачки сад
 • Моќност:450W
 • Капацитет на сад:2,5L
 • Брзини:5
 • Пулс функција
 • 2 пара маталки
97
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.699
ден. редовна цена
tefal 615138
 • Миксер со сад
 • Моќност:500W
 • 5 брзини
 • Турбо функција
 • Вклучен сад за мешање и месење
 • Капацитет на сад:3.3L
 • Ергономска рачка
 • Два пара маталки
120
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.599
ден. редовна цена