Филтри
Брендови :

соковници

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego j-45
 • Соковник
 • Можност за цедење цело овошје без претходна подготовка
 • Моќност:700W
 • 2 брзини
 • Филтер од нерѓосувачки челик
68
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.599
ден. редовна цена
tefal ze 350 b 38
 • Соковник
 • Моќност:400W
 • 1 брзина
 • Филтер од нерѓосувачи челик
 • Сад за отпадоци
 • Широк отвор за овошје и зеленчук
 • DripStop систем
 • Боја:бела
82
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.149
ден. редовна цена
tefal zn 355 c3e
 • Соковник
 • Моќност:500W
 • Капацитет:0,7L
 • Сад за отпадоци
 • Широк отвор за овошје и зеленчук
143
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.499
ден. редовна цена
philips hr 1832 /02
 • Соковник
 • Моќност:500W
 • Капацитет 1.5L
 • Сад за отпадоци
 • QuickClean технологија
 • Нерѓосувачко метално сито
 • Широк отвор за овошје и зеленчук
 • Сите делови погодни за перење во машина
 • DripStop
483
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.799
ден. редовна цена
beko bkk 2144 y
 • Соковник
 • Моќност:800W
 • Капацитет:900ml
 • Брзини:2
 • Сад за отпадоци
 • Нерѓосувачко метално сито
 • Safety lock систем
 • Нелизгачка површина
500
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
tefal ze 581 b 38
 • Соковник
 • Моќност:700W
 • 2 брзини
 • Филтер од нерѓосувачи челик
 • Сад за отпадоци
 • Широк отвор за овошје и зеленчук
 • DripStop систем
174
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.699
ден. редовна цена
bosch mes 25a0
 • Соковник,
 • Moќност:700W
 • Капацитет на пулпа:2L
 • Капацитет на сад:1,25L
 • Safety Stop
 • Нерѓосувачко метално сито
 • Сите делови погодни за перење во машина
182
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена
philips hr 1855 /80
 • Соковник
 • Моќност:700W
 • Капацитет на сад:2L
 • Сад за отпадоци
 • 1 брзинa
 • Нерѓосувачко метално сито
 • XL Широк отвор за овошје и зеленчук
 • Сите делови погодни за перење во машина
 • Кабел на намот
625
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.499
ден. редовна цена
philips hr 1855 /90
 • Соковник
 • Моќност:700W
 • Капацитет на сад:2L
 • Сад за отпадоци
 • 1 брзинa
 • Нерѓосувачко метално сито
 • XL Широк отвор за овошје и зеленчук
 • Сите додатни делови погодни за перење во машина
 • Кабел
625
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
7.499
ден. редовна цена
tefal zn 655 h66
 • Соковник
 • Моќност:1200W
 • Капацитет:1.25L
 • Сад за отпадоци
 • 2 брзини
 • Широк отвор за овошје и зеленчук
 • Инокс
260
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.999
ден. редовна цена
philips hr 1918 /80
 • Соковник
 • FiberBoost технологија
 • Моќност:1000W
 • Капацитет на сад:2.1L
 • Сад за отпадоци
 • 2 брзини
 • Нерѓосувачко метално сито
 • XХL Широк отвор за овошје и зеленчук
 • Сите делови погодни за пере
1.117
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.399
ден. редовна цена
philips hr 1922 /20
 • Соковник
 • FiberBoost технологија
 • Моќност:1200W
 • Капацитет на сад:2.1L
 • Сад за отпадоци
 • 2 брзини
 • Нерѓосувачко метално сито
 • XХL Широк отвор за овошје и зеленчук
 • Сите делови погодни за пере
1.250
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
philips hr 1895 /80
 • Соковник
 • Моќност:200W
 • Капацитет на сад:1L
 • Капацитет на контејнер:1L
 • Safety Lock
 • Нерѓосувачко метално сито
 • Нелизгачка површина
 • Сите делови погодни за перење во машина
1.400
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.799
ден. редовна цена