Филтри
Брендови :

соковници

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
tefal ze 350 b 38
 • Соковник
 • Моќност:400W
 • 1 брзина
 • Филтер од нерѓосувачи челик
 • Сад за отпадоци
 • Широк отвор за овошје и зеленчук
 • DripStop систем
 • Боја:бела
82
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.149
ден. редовна цена
tefal zn 355 c3e
 • Соковник
 • Моќност:500W
 • Капацитет:0,7L
 • Сад за отпадоци
 • Широк отвор за овошје и зеленчук
143
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.499
ден. редовна цена
tefal ze 581 b 38
 • Соковник
 • Моќност:700W
 • 2 брзини
 • Филтер од нерѓосувачи челик
 • Сад за отпадоци
 • Широк отвор за овошје и зеленчук
 • DripStop систем
174
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.699
ден. редовна цена
tefal zn 655 h66
 • Соковник
 • Моќност:1200W
 • Капацитет:1.25L
 • Сад за отпадоци
 • 2 брзини
 • Широк отвор за овошје и зеленчук
 • Инокс
219
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.399
ден. редовна цена