Филтри
Брендови :

термо бокали

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego sb-w 18-s62 green
 • Термо бокал
 • Моќност:2200W
 • Капацитет:1,8L
 • материјал пластика
 • On/Off индикатор
 • 360º база
 • Автоматско исклучување
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
fuego sb-w 18-s62 orange
 • Термо бокал
 • Моќност:2200W
 • Капацитет:1,8L
 • материјал пластика
 • On/Off индикатор
 • 360º база
 • Автоматско исклучување
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
fuego sb-w 18-s34
 • Термо бокал
 • Моќност:1500W
 • Капацитет:1,8L
 • On/Off индикатор
 • 360º база
 • Автоматско исклучување
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
grundig wk 5040
 • Термо бокал
 • Моќност:3000W
 • Капацитет:1,7L
 • Автоматско исклучување
 • Заштита од прегревање
 • Филтер за прочистување
45
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.699
ден. редовна цена
philips hd 4646
 • Термо бокал
 • Моќност 2400W
 • Капацитет 1,5L
 • Затворен греач
 • Филтер против бигор
 • Автоматско исклучување
50
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
beko wkm 6246 white
 • Термо бокал
 • Моќност:2400W
 • Капацитет:1,6L
 • Греач од нерѓосувачки челик
 • Филтер против бигор
 • Контрола на температура:46-60-80-100 C
 • Автоматско исклучување
-20%
АКЦИЈА
1.599
ден. haPPy цена
42
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
philips hd 9336 /21
 • Термо бокал
 • Моќност:2200W
 • Капацитет:1.5L
 • Затворен греач
 • Филтер против бигор
 • Автоматско исклучување
55
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.099
ден. редовна цена
tefal ko 299130
 • Термо бокал
 • Капацитет:1,5L
 • Моќност:2200W
 • Индикатор за количество на вода
 • Филтер кој се отстрнува
57
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.159
ден. редовна цена
bosch twk 3a 011
 • Термо бокал
 • Моќност 2000W
 • Капацитет 1,7L
 • Затворен греач
 • Автоматско исклучување
 • 360º база
58
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.199
ден. редовна цена
russell hobbs rh 20090-70
 • Термо бокал
 • Моќност:2400W
 • Капацитет:1,7L
 • Греач од нерѓосувачки челик
 • Филтер против бигор
 • Автоматско исклучување
-26%
АКЦИЈА
1.695
ден. haPPy цена
44
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
beko wkm 7306 i
 • Термо бокал
 • Моќност:3000W
 • Капацитет:1,7L
 • Автоматско исклучување
 • Индикатор за количество на вода
63
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.399
ден. редовна цена
tefal ki 150 d30
 • Термо бокал
 • Моќност:2200W
 • Капацитет:1,7L
 • Затворен греач од нерѓосувачки челик
 • Автоматско исклучување
65
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.499
ден. редовна цена
philips hd 9305 /21
 • Термо бокал
 • Моќност:2200W
 • Капацитет:1,5L
 • Автоматско исклучување
 • Anti-calc Филтер за вода
 • Индикатор за количество на вода
71
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.699
ден. редовна цена
philips hd 9320 /20
 • Термо бокал
 • Моќност 2200W
 • Капацитет 1,7L
 • Автоматско исклучување
 • Anti-calc Филтер за вода
71
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.699
ден. редовна цена
philips hd 9324 /50
 • Термо бокал
 • Моќност:2200W
 • Капацитет:1,7L
 • Автоматско исклучување
 • Пилот светло
 • Затворен греач
89
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.399
ден. редовна цена
tefal ko 370130
 • Термо бокал
 • Моќност:2400W
 • Капацитет:1,5L
 • Затворен греач од нерѓосувачки челик
 • Филтер против бигор
 • Автоматско исклучување
94
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.599
ден. редовна цена