Филтри
Брендови :

тостери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego el-225a
 • Тостер
 • Моќност:750W
 • Светлосен индикатор On/Ready
 • Термоизолациски рачки
 • Нелеплива подлога
 • Нелизгачка површина
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
fuego t-801 c
 • Тостер
 • Моќност:750W
 • Anti jam функција
 • Сад за трошки
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
fuego el-07a
 • Тостер
 • Моќност:750W
 • Светлосен индикатор On/Ready
 • Термоизолациски рачки
 • Нелеплива подлога
 • Нелизгачка површина
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена
fuego el-225b
 • Тостер
 • Моќност:750W
 • Светлосен индикатор On/Ready
 • Термоизолациски рачки
 • Нелеплива подлога
 • Нелизгачка површина
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена
fuego t-801 b
 • Тостер
 • Моќност:750W
 • Anti jam функција
 • Сад за трошки
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена
fuego el-11a
 • Тостер
 • Моќност:750W
 • Светлосен индикатор On/Ready
 • Термоизолациски рачки
 • Нелеплива подлога
 • Нелизгачка површина
24
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
899
ден. редовна цена
fuego g 601
 • Тостер
 • Моќност:1700W
 • Светлосен индикатор за топлина
 • 3 позиции на печење
 • Нелеплива подлога
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
fuego sw 100 gm
 • Тостер
 • Моќност:700W
 • Нелепливи плочи
 • Директна замена
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
fuego kj-212
 • Grill Тостер
 • Моќност:1500W
 • Нерѓосувачки челик
 • Регулација на моќноста
 • Термоизолациски рачки
 • Индикатор за топлина
 • Големи нелепливи плочи
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
russell hobbs rh 17936-56
 • Тостер
 • Моќност:700W
 • Светлосен индикатор за топлина
 • Нелеплива подлога
 • Clip lock заклучување
995
ден. haPPy цена
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
philips hd 2392 /90
 • Тостер
 • Моќност:820W
 • On/Off switch
 • Термоизолациски рачки
 • Индикатор за топлина
 • Нелеплива подлога
45
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.699
ден. редовна цена
tefal sm 157041
 • Тостер
 • Моќност:700W
 • Светлосен индикатор
 • Нелеплива подлога
 • Заклучување на рачките
45
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.699
ден. редовна цена
 russell hobbs rh 19640-56
 • Тостер за двопек
 • Моќност:850W
 • Температури:7
 • Функција за одмрзнување
 • Функција за подгревање
 • Стоп копче
47
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.799
ден. редовна цена
philips hd 2581 /00
 • Тостер
 • Моќност:830W
 • Термостат
 • Нивоa,степени на печење:8
 • Defrost,Reheat
 • High lift функција
 • Автоматско исклучување
 • Стоп функција
50
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
tefal sm 155233
 • Тостер
 • Моќност:700W
 • Нелепливи плочи
 • Термоизолациска рачка
 • Светлосен индикатор за преостаната топлина
 • Систем за заклучување на плочите
52
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
fuego kj-205
 • Grill Тостер
 • Моќност:2000W
 • Нерѓосувачки челик
 • Регулација на моќноста
 • Термоизолациски рачки
 • Индикатор за топлина
 • Големи нелепливи плочи
55
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.099
ден. редовна цена
philips hd 2595 /00
 • Тостер
 • Моќност:800W
 • Термостат
 • 7 ниво, степени на печење
 • Стопирање на било која функција
55
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.099
ден. редовна цена
tefal tt 130130
 • Тостер за двопек
 • Моќност: 800W
 • Светлечки индикатор
 • Функција за одмрзнување
58
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.199
ден. редовна цена
philips hd 2392 /00
 • Тостер
 • Моќност:820W
 • Нелепливи плочи
60
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
beko tam 6202 white
 • Тостер за двопек
 • Моќност:870W
 • Температури:7
 • Функција за одмрзнување
 • Функција за подгревање
 • Функција за меморирање
65
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.499
ден. редовна цена