Филтри
Брендови :

тостери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
tefal sm 157041
 • Тостер
 • Моќност:700W
 • Светлосен индикатор
 • Нелеплива подлога
 • Заклучување на рачките
45
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.699
ден. редовна цена
tefal sm 157236
 • Тостер
 • Моќност:700W
 • Нелепливи плочи
 • Термоизолациска рачка
 • Светлосен индикатор за преостаната топлина
 • Систем за заклучување на плочите
50
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
tefal sm 155233
 • Тостер
 • Моќност:700W
 • Нелепливи плочи
 • Термоизолациска рачка
 • Светлосен индикатор за преостаната топлина
 • Систем за заклучување на плочите
52
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
tefal tt 130130
 • Тостер за двопек
 • Моќност: 800W
 • Светлечки индикатор
 • Функција за одмрзнување
58
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.199
ден. редовна цена
tefal tt 420 d30
 • Тостер за двопек
 • Моќност:900W
 • Температури:7
 • Функција за одмрзнување
 • Функција за подгревање
 • Стоп копче
65
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.499
ден. редовна цена
tefal wm 310d11
 • Тостер за вафли
 • Моќност:1000W
 • Температури:5
 • Нелеплива подлога
 • Нерѓосувачки челик
 • ON/OFF индикатор
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
tefal gc 205012
 • Grill Тостер
 • Моќност:1600W
 • Целосно расклоплива
 • Нелепливи тефлонски плочи
 • Регулација на јачината
 • Термоизолациски рачки
 • 180° отварање на плотните
 • Сад за истекување на маснотија
130
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.999
ден. редовна цена
tefal sw 605833 3in1
 • Тостер
 • 3 комплети на плочи (сендвич, вафли, грил)
 • Моќност:850W
 • 2 контролни сијалици
 • Безбедни ладни дршки
-28%
АКЦИЈА
3.795
ден. haPPy цена
99
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.299
ден. редовна цена
tefal 3in1 sw 342d 38
 • Тостер-3in1 мултифункционален уред
 • форма-триаголници
 • Јачина 850W
 • Светлосен индикатор за топлина
 • Заклучување на капак
 • Нелеплива подлога
151
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.799
ден. редовна цена
tefal gc 305012
 • Grill Тостер
 • Моќност:2000W
 • Големи нелепливи плочи
 • Миење во машина за садови
 • Термостат со 3 позиции
 • Регулација на јачината
174
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.699
ден. редовна цена
tefal gc 712 d 34
 • Grill Тостер
 • Automatic sensor grilling
 • Моќност:2000W
 • LED индикатор
 • Програми:6
 • Регулација
341
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.099
ден. редовна цена