Филтри
Брендови :

кујнски ваги

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego ekca-012
 • Кујнска вага
 • Дигитален LCD дисплеј
 • Капацитет:3kg/6.6lb
 • Автоматска нула, автоматско исклучување
 • Електронски тајмер со одборјување
 • Автоматски Zero reset
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
fuego ty3101
 • Стаклена површина за мерење
 • On/off и ресер копче (ON/OFF-TARE)
 • Копче за оддел на единица мерка (UNIT)
 • LCD екран
 • Држач за батерија
 • Максималната граница за мерење - 5kg
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
tefal bc 5003 v0
 • Кујнска вага
 • LCD дисплеј
 • Макс.тежина 5kg
42
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.599
ден. редовна цена
tefal bc 5122
 • Кујнска вага
 • LCD дисплеј
 • Капацитет:5kg
 • Прецизност до 1g
 • Функција ТАРА
 • Мерење на течности
42
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.599
ден. редовна цена