Филтри
Брендови :

кујнски ваги

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
tefal bc 5003 v0
 • Кујнска вага
 • LCD дисплеј
 • Макс.тежина 5kg
42
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.599
ден. редовна цена
tefal bc 5122
 • Кујнска вага
 • LCD дисплеј
 • Капацитет:5kg
 • Прецизност до 1g
 • Функција ТАРА
 • Мерење на течности
42
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.599
ден. редовна цена