Филтри
Брендови :

правосмукалки

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego stl 001
 • Правосмукалка
 • Моќност:600W
 • Вмукувачка моќ:90W
 • Капацитет на садот:0,5L
 • Ниво на бучава:70dB
39
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
arnica merlin aa13g1
 • Правосмукалка
 • Моќност:1000W
 • Продолживање на цевки
 • Hepa филтер
65
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.499
ден. редовна цена
bosch bks 4003
 • Рачна Правосмукалка
 • 6V Ni-MH Акумулаторска батерија
 • Капацитет 0,3L
 • Моќност 100W
71
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.699
ден. редовна цена
philips fc 6150 /01
 • Рачна правосмукалка
 • Капацитет на сад:0.5L
 • Додатоци:2
 • Време на полнење:16-18 часа
 • Бежична работа:9-10мин.
 • 2 степени на филтрација
 • Приклучок за 3,6V
71
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.699
ден. редовна цена
rowenta ac 232001
 • Рачна Правосмукалка
 • 3,6V Акумулаторска батерија
 • Две брзини
 • DRY
71
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.699
ден. редовна цена
beko bks 1511
 • Правосмукалка
 • Моќност:1600W
 • Вмукувачка моќ:350W
 • Капацитет на вреќата:2L
 • Пластични цевки
 • Компактна големина
 • Ниво на бучава:83dB
 • 7 нивоа на филтрација
 • 5m кабел
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
fuego cj 105
 • Правосмукалка
 • Моќност:1800W
 • Вмукувачка моќ:200W
 • Капацитет на сад:2,5L
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
fuego cj 719 a
 • Правосмукалка
 • Моќност:2300W
 • Вмукувачка моќ:200W
 • Капацитет на вреќа:4,5L
 • Индикатор за полна вреќа
 • 5 нивоа на филтрација
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
fuego swt 003
 • Правосмукалка
 • Моќност:2400W
 • Капацитет на кеса:5L
 • Метални цевки
 • 5 нивоа на филтрација
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
beko bks 1420
 • Правосмукалка
 • Моќност:2100W
 • Капацитет на вреќа:3L
 • Телескопска цевка
 • Опција платнена и хартиена вреќа
 • Индикатор за полна кеса
 • Регулација на моќност
97
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.699
ден. редовна цена
bosch bks 4043
 • Рачна Правосмукалка
 • Wet&Dry
 • 14.4V Ni-MH Акумулаторска батерија
 • Капацитет:300ml
 • Додатоци:3
 • 15мин бежична работа
 • Индикатор за батерија
97
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.699
ден. редовна цена
bosch bgl2b110
 • Правосмукалка
 • Енергетска класа:B
 • Моќност:600W
 • Капацитет на вреќа:3.5L
 • Телескопска цевка
 • Ниво на бучава:82dB
 • Hygienе филтер -Погоден е за лица кои страдаат од алергии
 • HiSpin мотор
102
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.899
ден. редовна цена
samsung vcc 4135 s 37
 • Правосмукалка
 • Моќност:1600W
 • Вмукувачка моќ:320W
 • Индикатор за полна кеса
 • Капацитет на вреќа:3L
 • Платнена кеса
 • Cyclone филтер
102
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.899
ден. редовна цена
beko bks 5423
 • Правосмукалка
 • Моќност:1550W
 • Вмукувачка моќ:350W
 • Капацитет на сад:1.8L
 • Метална телескопска цевка
 • HEPA H10 филтер
 • Должина на кабел:5m
104
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена
electrolux eeq 20
 • Правосмукалка
 • Моќност:1400W
 • Капацитет на вреќа:3L
 • Телескопска цевка
 • Ниво на бучава:83dB
 • Микро филтер
104
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена
samsung vcc 41 e0v3e/bol
 • Правосмукалка
 • Тwin Chamber System
 • Моќност:1500W
 • Капацитет на вреќа:3L
 • Tелескопска цевка
 • Ниво на бучава:86(dBA)
104
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена
philips fc 6142
 • Рачна Правосмукалка
 • 4,8V Акумулаторска батерија
 • 9min работа со едно полнење
110
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.199
ден. редовна цена
rowenta ac 476901
 • Рачна Правосмукалка
 • 7,2V Акумулаторска батерија
 • 16min работа со едно полнење
 • DRY
112
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.299
ден. редовна цена
samsung vcc 41 u0v3b/bol
 • Правосмукалка
 • Моќност:750W
 • Капацитет на вреќа:3L
 • Tелескопска цевка
 • Ниво на бучава:84(dBA)
112
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.299
ден. редовна цена
samsung vcc 4320 s31/bol
 • Правосмукалка
 • Моќност:1600W
 • Вмукувачка моќ:350W
 • Капацитет на садот:1,3L
 • Метална телескопска цевка
 • Дополнителна опрема
 • Компактна големина
115
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.399
ден. редовна цена