Филтри
Брендови :

пегли

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego pl-288
 • Пегла на пареа
 • Моќност:2000W
 • Керамичка грејна плоча
 • Функција за самопрочистување
 • Спреј функција
 • Вертикална пареа
 • Регулатор за температура и пареа
 • Anti-drip функција
 • Anti-calc функција
24
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
899
ден. редовна цена
fuego el-8819
 • Пегла на пареа
 • Моќност:2200W
 • Керамичка грејна плоча
 • Ударна пареа:24-30g/min
 • Резервоар за вода:250ml
 • Спреј функција
 • Вертикална пареа
 • Систем за самопрочистување
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
fuego ky-226
 • Пегла на пареа
 • Моќност:2400W
 • Регулатор за температура и пареа
 • Керамичка грејна плоча
 • Резервоар за вода:380ml
 • Спреј функција
 • Вертикална пареа
 • Anti-drip функција
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
fuego pl-270
 • Пегла на пареа
 • Моќност:2200W
 • Керамичка грејна плоча
 • Функција за самопрочистување
 • Спреј функција
 • Вертикална пареа
 • Регулатор за температура и пареа
 • Anti-drip функција
 • Anti-calc функција
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
fuego ky-229
 • Пегла на пареа
 • Моќност:2200W
 • Регулатор за температура и пареа
 • Керамичка грејна плоча
 • Резервоар за вода:340ml
 • Спреј функција
 • Вертикална пареа
 • Anti-drip функција
29
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.099
ден. редовна цена
fuego el-8888
 • Пегла на пареа
 • Моќност:2600W
 • Керамичка грејна плоча
 • Варијабилна пареа:20g/min
 • Ударна пареа:24-30g/min
 • Резервоар за вода:450ml
 • Спреј функција
 • Вертикална пареа
 • Систем за самопрочистувањ
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
fuego ky-243
 • Пегла на пареа
 • Моќност:2600W
 • Регулатор за температура и пареа
 • Керамичка грејна плоча
 • Резервоар за вода:340ml
 • Спреј функција
 • Вертикална пареа
 • Anti-drip функција
 • Систем против бигор
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
beko bkk 2304
 • Пегла на пареа
 • Керамичка плоча
 • Моќност:2200W
 • Постојана пареа:0-25gr/min
 • Ударна пареа:70gr/min
 • Резервоар за вода:300ml
 • Спреј функција
 • Вертикална пареа
 • Систем против бигор
 • Систем прот
125
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
tefal fv 1320 f0
 • Нелеплива подлога
 • Моќност:1400W
 • Ударна пареа:50gr./min
 • Постојана пареа:13gr/min
 • Функција за самопрочистување
 • Резервоар за вода:170ml
39
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
tefal fv 1710 e0
 • Пегла на пареа
 • Моќност:1800W
 • Постојана пареа:0-24gr/min
 • Ударна пареа:80gr/min
 • Резервоар за вода:200ml
 • Вертикална пареа
 • Декалцификација
 • Спреј функција
39
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
tefal fv 1526 e1
 • Пегла на пареа
 • Моќност:2000W
 • Постојана пареа:25gr/min
 • Ударна пареа:90gr/min
 • Резервоар за вода:250ml
 • Систем за самопрочистување
47
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.799
ден. редовна цена
bosch tda 2610
 • Пегла на пареа
 • Palladium-glissée грејна плоча
 • Моќност:2100W
 • Постојана пареа 0-25gr/min
 • Ударна пареа 90gr/min
 • Резервоар за вода 290ml
 • Регулатор за температура и пареа
 • Вертикално пеглање
50
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
philips gc 1026 /30
 • Пегла на пареа
 • EasySpeed
 • Моќност:2000W
 • Постојана пареа:25gr/min
 • Ударна пареа:90gr/min
 • Резервоар за вода:200ml
 • Вертикална пареа
 • Систем против истекување
 • Систем за самопрочистување
167
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
beko sim 4123 t
 • Пегла на пареа
 • Steam A Round керамичка грејна плоча
 • Моќност:2300W
 • Постојана пареа:25gr/min
 • Ударна пареа:120gr/min
 • Резервоар за вода:300ml
 • Вертикална пареа
 • Систем за самопрочистување
 • A
175
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.099
ден. редовна цена
tefal fv 1542 e3
 • Пегла на пареа
 • Durilium грејна плоча
 • Моќност:2000W
 • Постојана пареа:0-35gr/min
 • Ударна пареа:100gr/min
 • Резервоар за вода:250ml
 • Вертикална пареа
 • Систем против истекување
 • Систем за самопр
55
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.099
ден. редовна цена
philips gc 1028 /20
 • Пегла на пареа
 • Моќност:2000w
 • Постојана пареа:25gr/min,
 • Удар на пареа:100g
 • Резервоар за вода:200ml
 • Вертикална пареа
 • Керамичка грејна плоча
 • Спреј функција
 • Drip Stop
192
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
tefal fv 3910 e0
 • Пегла на пареа
 • Моќност 2200W
 • Durilium грејна плоча
 • Постојана пареа :0-35g/min
 • Ударна пареа:110г/мин
 • Функција "самочистење"
 • Резервоар за вода:270ml
 • Двојно активен систем против бигор
-15%
АКЦИЈА
2.039
ден. haPPy цена
53
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.399
ден. редовна цена
beko sim 7124 b
 • Пегла на пареа
 • High Tech-грејна плоча
 • Моќност:2400W
 • Постојана пареа:40gr/min
 • Ударна пареа:150gr/min
 • Резервоар за вода:350ml
 • Вертикална пареа
 • Систем за самопрочистување
 • AntiCalc,Anti-d
208
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.499
ден. редовна цена
rowenta da 1510 f 2
 • Пегла на пареа
 • Патна пегла
 • Рачка на склопување
 • Моќност:1000W
 • Ударна пареа:45gr/min
 • Постојана пареа:0-10gr/min
 • Капацитете на резервоар за вода:70ml
 • Контрола на јачината на пареа
 • Вертик
65
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.499
ден. редовна цена
rowenta dx 1411 d1
 • Пегла на пареа
 • Моќност:2100W
 • Постојана пареа:25gr/min
 • Ударна пареа:100gr/min
 • Спреј функција
 • Регулатор за температура и пареа
 • Контрола на јачината на пареа
 • Вертикална пареа
 • Резервоар з
65
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.499
ден. редовна цена