Филтри
Брендови :

пегли

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
tefal gv 6771 e0
 • Пегла на пареа со посебен резервоар
 • Моќност:2200W
 • Притисок на пареата:5.2bar
 • Варијабилна пареа:100gr/min
 • Ударна пареа:230gr/min
 • Посебен резервоар за вода:1500ml
 • Регулатор за температура и
229
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.999
ден. редовна цена
tefal is 8380 e1
 • Стимер-Пегла на пареа
 • Моќност:1700W
 • Постојана пареа:35gr/min
 • Резервоар за вода:1700ml
 • Вертикална пареа
 • Телескопска цевка
 • Брзо загревање 45сек
 • Автомтско исклучување
-20%
АКЦИЈА
9.439
ден. haPPy цена
246
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
11.799
ден. редовна цена
tefal gv 6840 e0
 • Пегла на пареа со посебен резервоар
 • Моќност:2200W
 • Притисок на пареата:6.5bar
 • Варијабилна пареа:100gr/min
 • Ударна пареа:300gr/min
 • Посебен резервоар за вода:1400ml
 • Индикатор за празен резерв
271
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
12.999
ден. редовна цена
tefal gv 7556 e0
 • Пегла на пареа со посебен резервоар
 • Моќност:2400W
 • Притисок на пареата:6bar
 • Постојана пареа:120gr/min
 • Ударна пареа:300gr/min
 • Посебен резервоар за вода:1700ml
 • Вертикална пареа
 • UltraGliss
-20%
АКЦИЈА
10.995
ден. haPPy цена
287
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.799
ден. редовна цена
tefal gv 7781 e0
 • Пегла на пареа со посебен резервоар
 • Моќност:2400W
 • Притисок на пареата:6.3bar
 • Варијабилна пареа:120gr/min
 • Ударна пареа:360gr/min
 • Посебен резервоар за вода:1700ml
 • Спреј функција
 • Anti-Calc
-23%
АКЦИЈА
11.595
ден. haPPy цена
312
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
tefal gv 8932 e0
 • Пегла на пареа со посебен резервоар
 • Моќност:2400W
 • Притисок на пареата:7bar
 • Варијабилна пареа:120gr/min
 • Ударна пареа:450gr/min
 • Посебен резервоар за вода:1600ml
 • Pro Express Control Plus 32
346
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.599
ден. редовна цена
tefal gv 9070 e0
 • Пегла на пареа со посебен резервоар
 • Pro Express Care
 • Моќност:2400W
 • Притисок на пареата:7.2bar
 • Варијабилна пареа:120gr/min
 • Ударна пареа:500gr/min
 • Посебен резервоар за вода:1600ml
 • Индика
383
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
18.399
ден. редовна цена