Филтри
Брендови :

садопери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
teka cuadro 45 b (88002c)
 • Садопер за вградување
 • Инокс 18/10 Хром/Никел
 • Структура:мазна
 • Сифон U со клапна
 • Преливник
 • Автоматска клапна
 • Отвор за батерија
 • Димензии:86x50cm
 • Димензии корито:34x40cm
 • Длабочина:19cm
364
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
teka expression 1c 1e 86
 • Садопер за вградување
 • Инокс 18/10 Хром/Никел
 • Структура:мазна
 • Сифон U со клапна
 • Автоматска клапна
 • Отвор за батерија
 • Вклучено црно стакло како работна површина
390
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
teka universo 60 gt bel (88318b)(88324c)
 • Садопер за вградување
 • Гранит
 • Издржливост на топлина 180°C
 • Сифон U со клапна
 • Автоматска клапна 3 1/2
 • Преливник
 • Димензии:100x50cm
 • Димензии мало корито:15.4x30.7x12.2cm
 • Димензии големо к
494
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
18.999
ден. редовна цена
teka frame 1 1/2c 1/2e plus
 • Садопер за вградување
 • Инокс 18/10 Хром/Никел
 • Структура:мазна
 • Сифон U со клапна
 • Автоматска клапна 3 1/2
 • Преливник
 • Отвор за батерија
 • Димензии:97x51cm
 • Димензии корито:52x38cm
 • Длабоч
922
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
35.499
ден. редовна цена