Филтри
Брендови :

чешми

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
teka aura bela (50342020wb)
 • Батерија за бања
 • Аератор против варовник
 • Керамичка глава
 • Автоматска клапна за мијалникот
 • Препорачана температура на топла вода 45-65°C
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
teka aura crvena (50342020rb)
 • Батерија за бања
 • Аератор против варовник
 • Керамичка глава
 • Автоматска клапна за мијалникот
 • Препорачана температура на топла вода 45-65°C
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
teka aura sina (50342020zb)
 • Батерија за бања
 • Аератор против варовник
 • Керамичка глава
 • Автоматска клапна за мијалникот
 • Препорачана температура на топла вода 45-65°C
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
teka fo 915  ( 629150200b )
 • Батерија за кујна
 • Покритие:хром
 • Висока лула со перлатор
 • Керамичка глава
 • Аератор против варовник
 • Препорачан воден притисок 1-5bari(kg/cm2)
 • Препорачана температура на топла вода 45-65°C
247
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.499
ден. редовна цена
teka auk b 978 antracit (509780205b)
 • Батерија за кујна
 • Покритие:хром
 • Подвижен туш
 • Ниска лула со перлатор
 • Керамичка глава
 • Аератор против варовник
 • Препорачан воден притисок 1-5bari(kg/cm2)
 • Препорачана температура на топла во
286
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.999
ден. редовна цена
teka cubus bela (38915020wc)
 • Батерија за кујна
 • Покритие:хром
 • Висока лула со перлатор
 • Керамичка глава
 • Аератор против варовник
 • Препорачан воден притисок 1-5bari(kg/cm2)
 • Препорачана температура на топла вода 45-65°C
351
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.499
ден. редовна цена
teka 181740200, pro pofessional chrome
390
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена
teka expression (389982700b)
 • Батерија за кујна
 • Материјал:месинг
 • Покритие:хром
 • Подвижен туш
 • Висока лула со перлатор
 • Керамичка глава
 • Аератор против варовник
 • Препорачан воден притисок 1-5bari(kg/cm2)
 • Препорачана тем
390
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.999
ден. редовна цена