Филтри
Брендови :

осветлување

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
osram bella k sil 40w e27
2
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
49
ден. редовна цена
osram super e sil 75w e27
2
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
49
ден. редовна цена
osram 64543 p es 42w e14 halogen
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
89
ден. редовна цена
osram 64415 10w 12v g4 10xbli2
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
osram 64425 st uvs 20w 12v g4 1
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
osram 64440 st uvs 50w 12v gy6
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
99
ден. редовна цена
dynamic e27 13w 6400k
 • Права неонска сијалица
 • Температура на боја: 6400K
 • Работни часови: 8000
 • Тип на навој: E27
 • Лумени: 665 lumen
 • Отпор: 118mA
 • Моќност: 13W
 • Еквивалентна со GLS: 65W
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
109
ден. редовна цена
osram 64543 p es 42w e27 halogen
3
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
109
ден. редовна цена
dynamic e27 13w 6400k
 • Спирална неонска сијалица
 • Температура на боја: 6400K
 • Работни часови: 8000
 • Тип на навој: E27
 • Лумени: 665 lumen
 • Отпор: 118mA
 • Моќност: 13W
 • Еквивалентна со GLS: 65W
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
129
ден. редовна цена
dynamic e14 11w 2700k
 • Спирална неонска сијалица
 • Температура на боја: 2700K
 • Работни часови: 8000
 • Тип на навој: E14
 • Лумени: 535 lumen
 • Отпор: 100mA
 • Моќност: 11W
 • Еквивалентна со GLS: 55W
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
149
ден. редовна цена
dynamic e14 11w 6400k
 • Спирална неонска сијалица
 • Температура на боја: 6400K
 • Работни часови: 8000
 • Тип на навој: E14
 • Лумени: 535 lumen
 • Отпор: 100mA
 • Моќност: 11W
 • Еквивалентна со GLS: 55W
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
149
ден. редовна цена
dynamic e27 26w 6400k
 • Права неонска сијалица
 • Температура на боја: 6400K
 • Работни часови: 8000
 • Тип на навој: E27
 • Лумени: 1550 lumen
 • Отпор: 230mA
 • Моќност: 26W
 • Еквивалентна со GLS: 130W
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
149
ден. редовна цена
osram dul eco clb 9w/827
4
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
149
ден. редовна цена
dynamic  e14 7w 6400k
 • Полуспирална неонска сијалица
 • Температура на боја: 6400K
 • Работни часови: 8000
 • Тип на навој: E14
 • Лумени: 290 lumen
 • Отпор: 80mA
 • Моќност: 7W
5
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
159
ден. редовна цена
dynamic e27 15w 6400k
 • Полуспирална неонска сијалица
 • Температура на боја: 6400K
 • Работни часови: 8000
 • Тип на навој: E27
 • Лумени: 800 lumen
 • Отпор: 136mA
 • Моќност: 15W
 • Еквивалентна со GLS: 75W
5
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
159
ден. редовна цена
dynamic e27 30w 6400k
 • Полуспирална неонска сијалица
 • Температура на боја: 6400K
 • Работни часови: 8000
 • Тип на навој: E27
 • Лумени: 1900 lumen
 • Отпор: 272mA
 • Моќност: 30W
 • Еквивалентна со GLS: 150W
5
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
159
ден. редовна цена
dynamic e27 30w 6400k
 • Спирална неонска сијалица
 • Температура на боја: 6400K
 • Работни часови: 8000
 • Тип на навој: E27
 • Лумени: 1900 lumen
 • Отпор: 272mA
 • Моќност: 30W
 • Еквивалентна со GLS: 150W
5
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
169
ден. редовна цена
dynamic e27 40w 6400k
 • Полуспирална неонска сијалица
 • Температура на боја: 6400K
 • Работни часови: 8000
 • Тип на навој: E27
 • Лумени: 2530 lumen
 • Отпор: 362mA
 • Моќност: 40W
 • Еквивалентна со GLS: 200W
5
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
169
ден. редовна цена
osram dsst cl p 6w/840 e27 bli
5
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
169
ден. редовна цена
dynamic 13w 6400k
 • Неонска сијалица
 • Температура на боја: 6400K
 • Работни часови: 8000
 • Тип на навој: E27
 • Лумени: 665 lumen
 • Отпор: 118mA
 • Моќност: 13W
 • Еквивалентна со GLS: 65W
5
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
179
ден. редовна цена