Филтри
Брендови :

тримери

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
grundig mt 3910
 • Тример за нос и уши
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
remington ne 3150
 • Тример
 • Напредна технологија на сечење, гарантирано без кубење
 • Се мие под вода за полесно чистење
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
rowenta tn 3500 f0
 • Тример
 • Ножеви од нерѓосувачки ;елик
 • Користи батерија 1xAA 1.5V LR6 - не е вклучена
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
grundig mt 5210
 • Тример
 • Ширина на керамички нож за шишање 38mm
 • Ширина на керамички нож за брада 30mm
 • Прецизност до 2-16mm
 • 60min бежично користење
 • Водоотпорни додатоци
21
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
799
ден. редовна цена
philips nt 3160 /10
 • Тример
 • Должини:3
 • Прецизност до 3-5mm
 • Сечила од нерѓосувачки челик
959
ден. haPPy цена
100
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
remington ne 3455
 • Тример
 • Anti-Microbial NanoSilver
 • Двострано користење
 • Можност за миење
45
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.699
ден. редовна цена
rowenta tn 2300 f0
 • Тример
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • Должини за подстрижување од 0,9-7mm
 • Време на полнење:8h
 • 60 min бежична работа
 • Батерија Ni-MH
 • Светлосен индикатор
 • Можност за миење на сечилата
45
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.699
ден. редовна цена
philips nt 5175 /16
 • Тример
 • 2 додатоци
 • Водоотпорен
 • 4 должини
 • Заштитна капа
 • Торба
-20%
АКЦИЈА
1.439
ден. haPPy цена
150
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.799
ден. редовна цена
philips qt 4002 /15
 • Машинка за потстрижување на брада
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
 • Прецизност од 1mm
 • Должини од 1-10mm
 • LED индикатор
 • Полнење 10h
 • 45min бежична работа
-20%
АКЦИЈА
1.519
ден. haPPy цена
158
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
philips bg 2024 /15
 • Тример за тело
 • Хипоалергенски, без дразнење на кожата
 • 8h полнење
 • 50min работа со едно полнење
 • 100% Водоотпорен
 • Индикатор за батеријата
-20%
АКЦИЈА
1.839
ден. haPPy цена
192
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
philips mg 3730 /15
 • Тример за потстрижување на коса и брада
 • 8-in-1
 • Самоостречки ножеви од нерѓосувачки челик
 • Прецизност од 1mm
 • Должини од 3-7mm
 • LED индикатор
 • Полнење 16h
 • 60min бежична работа
-20%
АКЦИЈА
1.839
ден. haPPy цена
192
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
rowenta tn 3400 f0
 • Машинка за потстрижување на брада
 • Wet&Dry систем
 • Titanium ножеви
 • HiSpeed мотор
 • Прецизност od 0,5-15mm
 • LED индикатор
 • 90min бежична работа
73
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.799
ден. редовна цена
philips qt 4015 /16
 • Тример за брада
 • 0,5-10mm со 0,5 чекори
 • Индикатор за полнење
 • 2К тркало за зумирање
 • Ножеви обложени со титаниум
 • 1 чешел за брада
 • 1h полнење
 • 90min работа со едно полнење
 • Торбичка
-20%
АКЦИЈА
2.479
ден. haPPy цена
258
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.099
ден. редовна цена
philips bg 2036 /32
 • Тример за тело
 • 3 степени на должина 3,5 и 7mm
 • Хипоалергиски, без дразнење на кожата
 • 50min работа со едно полнење
 • Водоотпорен
 • Индикатор за батерија
-20%
АКЦИЈА
3.119
ден. haPPy цена
325
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.899
ден. редовна цена
rowenta tn 4800 f0
 • Тример за брада
 • Airforce Precision
 • V-Sharp technology
 • 3 day beard function
 • Должини:20 од 0,5-10mm
 • Време на полнење:100мин.
 • Бежична работа
 • Батерија Lithium ion
 • LED дисплеј
 • DC motor
107
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.099
ден. редовна цена
philips tt 2040 /32
 • Тример за тело
 • LED индикатор
 • 5 должини
 • Wet & Dry (суво и мокро)
 • 1h полнење
 • 50min работа со едно полнење
 • 100% Водоотпорен
 • Само безжично работење
-20%
АКЦИЈА
4.319
ден. haPPy цена
450
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.399
ден. редовна цена
philips bt 7210 /15
 • Тример за брада
 • Прецизност до 0.5mm
 • 20 должини
 • LED дисплеј
 • 1h полнење
 • 75мин бежична употреба
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
-20%
АКЦИЈА
4.559
ден. haPPy цена
475
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.699
ден. редовна цена