Филтри
Брендови :

депилатори

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
rowenta ep 1025 f4
 • Депилатор
 • 2 брзини
 • 24 прецизни пинцети со топчиња за масажа, за намалување на болката
39
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
philips hp 6420 /00
 • Депилатор
 • 21 ротирачки дискови за депилација
 • Можност за миење на главата
 • 2 брзини
 • Четка за чистење
50
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
rowenta ep 1048 f0
 • Депилатор
 • 2 брзини
 • 24 прецизни пинцети со топчиња за масажа
 • Демонтажна глава-можност за миење
50
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
rowenta ep 2810
 • Депилатор
 • 2 брзини
 • 24 прецизни пинцети со топчиња за масажа
 • четка
50
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
philips hp 6422 /01
 • Депилатор
 • 21 ротирачки дискови за депилација
 • 2 брзини
 • Главата може да се пере со вода
 • Четкичка за чистење
60
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
rowenta ep 2832
 • Депилатор
 • 2 брзини
 • 24 прецизни пинцети со топчиња за масажа
 • Демонтажна глава-можност за миење
63
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.399
ден. редовна цена
rowenta ep 2850 f0
 • Депилатор
 • 2 брзини
 • 24 прецизни пинцети со топчиња за масажа
 • четка
 • 2 додатоци
76
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.899
ден. редовна цена
philips hp 6423 /00
 • Депилатор
 • Ергономски облик за удобно ракување
 • Епилациските глави можат да се мијат
 • Дискови
 • 2 брзини
 • Капа за чувствителни области -бинкини линија и пазуви
 • Додаток глава за бричење
 • Дод
81
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.099
ден. редовна цена
rowenta ep 5640 d0
 • Депилатор
 • Micro -Contact технологија
 • Брзини 2
 • Глава што се мие
 • 4 Додатоци
91
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.499
ден. редовна цена
philips bre 610/00
 • Депилатор Wet&Dry
 • Satinelle Advanced модел со широка глава 30mm
 • Безжично и жичано користење
 • Керамички дискови
 • OptiLight
 • Број на дискови:17
 • Број на вртежи:960/1066
 • Додатоци:четка за чист
120
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.599
ден. редовна цена
philips bre 631 /00
 • Депилатор
 • Ергономски облик за удобно ракување -за нозе,тело и лице
 • Wet & dry
 • Брзини:2
 • Епилациските глави можат да се мијат
 • Број на керамички дискови:17
 • Додатоци:7
 • Четка за чистење
 • Б
148
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.699
ден. редовна цена
philips bre 650 /00
 • Депилатор
 • Ергономски облик за удобно ракување  -за нозе,тело и лице
 • 2 брзини
 • Епилациските глави можат да се мијат
 • Број на дискови:17
 • Додатоци:8
 • Четка за чистење
 • Бежична 40мин и жичана
216
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.299
ден. редовна цена
 philips lumea sc 1995 /00
 • Депилатор за трајна депилација
 • 1 Додаток
 • 370 Блесоци со едно полнење
 • Slide and Flash
 • 250.000 блесоци
-20%
АКЦИЈА
13.279
ден. haPPy цена
1.383
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
16.599
ден. редовна цена
philips lumea bri 953 /00
 • Депилатор за трајна депилација
 • SmartSkin sensor
 • Skin Tone sensor
 • 5 Нагодувања за интензитет на светлината
 • 3 Додатоци
 • Stamp and Flash
 • Slide and Flash
 • 250.000 блесоци
-20%
АКЦИЈА
24.799
ден. haPPy цена
2.583
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
30.999
ден. редовна цена