Филтри
Брендови :

машинки за бричење

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
remington f 3800
 • Машинка за бричење
 • LED индикатор
 • Pop-up тример
 • 40 минути бежична работа
 • 16h полнење
-7%
АКЦИЈА
1.295
ден. haPPy цена
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
remington mb 4010
 • Машинка за уредување на брада
 • Челични ножиња
 • 6 позиции
 • Регулација на чешел до 0,5-16,5mm
42
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.599
ден. редовна цена
remington pf 7200
 • Машинка за бричење
 • LED индикатор
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
 • Pop-up тример
 • 30 минути бежична работа
 • 16h полнење
52
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
grundig Мs 6240
 • Машинка за бричење
 • LED индикатор
 • 3 Cut Систем
 • Работи на батерија и на струја
 • 50 минути непрекинато работење со батерија
 • 120 минути полнење
 • Автоматско подесување на волтажа за глобално кор
55
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.099
ден. редовна цена
philips qg 3320 /15
 • Мултуфункционална машинка и  тример за брада
 • 2 Додатоци
 • Водоотпорен
 • 10h полнење - 35 мин бежично користење
 • Тример за нос
 • 18 различни должини за брада и мустаќи
 • Самоостречки ножеви
-20%
АКЦИЈА
1.839
ден. haPPy цена
192
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
philips s 1100 /04
 • Машинка за бричење
 • CloseCut Blade систем
 • 3 ротирачки Flex глави
 • 4 насоки на движење
63
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.399
ден. редовна цена
philips s 1110 /04
 • Машинка за бричење
 • CloseCut Blade систем
 • 3 ротирачки Flex глави
 • 4 насоки на движење
 • Pop up тример
71
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.699
ден. редовна цена
philips qg 3340 /16
 • Сет за нега на лице
 • Челични ножиња
 • 4 глави, за бричење, тример и за брада
 • Тример за влакна од нос, уши и веѓи
 • Батерии на полнење
 • 35-45min бежична употреба
-20%
АКЦИЈА
2.799
ден. haPPy цена
292
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.499
ден. редовна цена
philips s 1310 /04
 • Машинка за бричење
 • CloseCut Blade систем
 • 3 ротирачки Flex глави
 • 4 насоки на движење
 • 8h полнење
 • 35min безжична употреба
 • Батерија:Li-ion
91
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.499
ден. редовна цена
philips s 3110/06
 • Машинка за бричење
 • ComfortCut Blade System
 • 4 насоки на движење
 • Променлива глава
 • 8h полнење
 • 45 min бежично користење
104
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена
remington pf 7400
 • Машинка за бричење
 • LED индикатор
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
 • Pop-up тример
 • 40 минути бежична работа
 • 16h полнење
104
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена
philips qg 3371 /16
 • Мултистајлер сет
 • All in One
 • 3 додатоци
 • 18 должини
 • Turbo Power Boost
 • Прецизен тример за скратување на бакенбарди 20mm
 • 50min бежична употреба
 • 60min полнење
 • Тример за нос
 • Водоотпорна
-20%
АКЦИЈА
3.679
ден. haPPy цена
383
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.599
ден. редовна цена
philips s 5130 /06
 • Машинка за бричење
 • Fully washable
 • MultiPrecision ножеви
 • 5-direction Flex променливи глави
 • Super Lift & Cut Action
 • Smart Click precision тример
 • Индикатор за батерија
 • Индикатор за чистење
442
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.299
ден. редовна цена
philips s 5420 /06
 • Машинка за бричење
 • 5-direction Contour Detect Heads
 • MultiPrecision Blade System
 • SmartClick precision trimmer
 • Super Lift & Cut Action
 • Aqua Tec Wet & Dry технологија
 • Светлосен индикатор:3
550
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.599
ден. редовна цена
philips s 5530 /06
 • Машинка за бричење
 • Aquatec Wet and Dry
 • MultiPrecision ножеви
 • 5-direction Flex променливи глави
 • Super Lift & Cut Action
 • Индикатор за батерија-3 нивоа
 • Индикатор за чистење
 • 1h полнење
 • 50
550
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.599
ден. редовна цена
philips s 7310 /12
 • Машинка за бричење
 • 5-direction DynamicFlex Heads
 • GentlePresicion Blade System
 • Super Lift & Cut Action
 • Светлосен индикатор за чистење
 • Индикатор за полна,празна батерија
 • Бежична употреба 5
833
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
9.999
ден. редовна цена
philips s 7510 /41
 • Машинка за бричење
 • 5-direction DynamicFlex Heads
 • GentlePresicion Blade System
 • Super Lift & Cut Action
 • Aqua Tec Wet & Dry технологија
 • 1 Светлосен индикатор за чистење
 • 2 Индикатор за празн
942
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
11.299
ден. редовна цена
philips s 9111 /31
 • Машинка за бричење
 • 8-direction Contour Detect Heads
 • SmartClean System Plus
 • SmartClick beard styler
 • V-Track Presicion Blade System
 • Super Lift & Cut Action
 • Aqua Tec Wet & Dry технологија
 • 
1.583
ден. 12 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
18.999
ден. редовна цена