Филтри
Брендови :

машинки за потстрижување

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego 4644
 • Машинка за шишање
 • Моќност:10W
 • Должнини:3/6/9/12mm
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • On/Off прекинувач
 • Додатоци:5
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
fuego 009
 • Машинка за шишање
 • Моќност:3W
 • Должини:7
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • Светлосен индикатор
 • Бежична употреба
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
fuego yg-90
 • Машинка за шишање
 • Можност за бежична употреба
 • Должнини:1-8mm
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • LED индикатор
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
grundig mc 3320
 • Висок квалитет, остри / нерѓосувачки ножеви од челик
 • 4 додатоци во комплет : 3, 6, 9, 12 mm
 • Работење на должини под 3 mm директно
 • Порамнување на Ширина: 45 mm
 • Заштитно капаче за ножевите
 • 2
32
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
rowenta tn 3620 f0
 • Машинка за шишање
 • Wet & Dry
 • Титаниумска површина -од 03-06mm
 • Додаток за бричење од 25mm
 • 167 min работа со едно полнење
 • Бежична работа
-20%
АКЦИЈА
1.039
ден. haPPy цена
27
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
philips hc 3400 /15
 • Машинка за шишање
 • Dual Cut технологија
 • Quick release самоотречки ножеви
 • Работа на струја
 • LED индикатор
 • Самоостерчки титаниумски ножеви
 • Ширина на потстрижување:41mm
 • 13 Должини на потстр
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
remington hc 5018
 • Машинка за шишање
 • Самоостречки ножеви
 • 5 чешли за различни должини на коса
-20%
АКЦИЈА
1.119
ден. haPPy цена
29
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
rowenta tn 1600 f0
 • Машинка за шишање
 • Нерѓосувачки челик
 • 4 фиксни чешли
 • Регулација на чешел (3mm-6mm-9mm-12mm)
-20%
АКЦИЈА
1.199
ден. haPPy цена
31
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
philips hc 3410 /15
 • Машинка за шишање
 • Quick release ножеви
 • Самоостречки ножеви
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • 13 различни должини
 • Ширина на потстрижување:23мм
42
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.599
ден. редовна цена
remington hc 5035
 • Машинка за шишање
 • Самоостречки ножеви од нерѓосувачки челик
 • Регулација на чешел до 1.5-25mm
 • 9 вида на чешли
 • Додаток:ножици,чешел
-20%
АКЦИЈА
1.359
ден. haPPy цена
35
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.699
ден. редовна цена
rowenta tn 1400 f0
 • Машинка за шишање
 • Сечила од нерѓосувачки челик -од 03-30mm
 • 40min работа со едно полнење
 • Работи бежично и на струја
-20%
АКЦИЈА
1.359
ден. haPPy цена
35
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.699
ден. редовна цена
remington hc 5150
 • Машинка за шишање
 • ProPower мотор
 • Челични ножиња
 • 15 позиции
 • Регулација на чешел до 42mm
 • Батерии, време на работа 30min
-20%
АКЦИЈА
1.439
ден. haPPy цена
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.799
ден. редовна цена
remington mb 4122+ne 3156
 • Сет машинка за шишање + тример
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
 • Должнини:5-18mm
 • 9 степени за подесување на должината
 • Вклучени батерии 2xAAA
47
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.799
ден. редовна цена
philips hc 3420 /15
 • Машинка за шишање
 • Dual Cut технологија
 • Quick release ножеви
 • 13 различни должини
 • од 0,5мм-23мм
 • Самоостречки ножеви
 • Полнење 8h
 • 60мин бежична употреба
52
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
rowenta tn 1410 f0
 • Машинка за шишање
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • Прецизност до 1.5mm
 • DC мотор
 • Должина на потстрижување од 1-30mm
 • LED индикатор
 • 8h полнење
 • 40min работа со едно полнење
 • Работи бежично и н
-20%
АКЦИЈА
1.679
ден. haPPy цена
44
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.099
ден. редовна цена
philips hc 5440 /15
 • Машинка за шишање
 • Dual Cut технологија
 • Quick release ножеви
 • 24 различни должини
 • од 0,5мм-23мм
 • Самоостречки ножеви
 • Полнење 8h
 • 75мин бежична употреба
60
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
remington pg 6030
 • Сет за нега на лице и коса
 • Титаниумски ножиња
 • 4 глави
 • 2 чешли за различни должини на коса
 • Тример за  нос, уши и веѓи
 • Постоље за полнење
-20%
АКЦИЈА
1.839
ден. haPPy цена
48
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
rowenta tn 1350 f0
 • Машинка за потсрижување
 • Прецизност до 0,5mm
 • 3/5 позиции
 • Нерѓосувачки челик со титаниум површина
 • АС мотор
-20%
АКЦИЈА
1.839
ден. haPPy цена
48
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
rowenta tn 5100 f0
 • Машинка за шишање
 • Титаниумска површина
 • Wet & Dry
 • 2 додатоци со вкупно 15 позиции -од 03-25mm
 • 40min работа со едно полнење
-20%
АКЦИЈА
1.999
ден. haPPy цена
52
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.499
ден. редовна цена
philips hc 5450 /16
 • Машинка за шишање
 • Dual Cut технологија
 • Quick release ножеви
 • 24 различни должини
 • од 0,5мм-23мм
 • Самоостречки ножеви
 • Turbo функција
 • Полнење 1h
 • 90мин бежична употреба
 • Индикатор за бат
81
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.099
ден. редовна цена