Филтри
Брендови :

пегли за коса

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego hd yjz 004
 • Преса за коса
 • Моќност:30W
 • LED сијаличка
 • Керамички плочи
 • Tемпература 160C
 • On/Off функција
 • 1.8m должина на кабел
 • Директна замена
13
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
499
ден. редовна цена
fuego jyz 001
 • Преса за коса
 • Моќност:30W
 • LED сијаличка
 • Керамички плочи
 • On/Off функција
 • 1.8m должина на кабел
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
grunding hs 3830
 • Преса за коса
 • Керамички плочки
 • Температура до 220C
 • Моќност:42W
 • Брзо загревање 30sec
50
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
grundig hs 5032
 • Преса за коса
 • Моќност:42W
 • Температура од 120°C-210°C
 • Керамичка технологија- мазна површина на плочките (2.5 cm) за ефикасно и професионално стилизирање со извонреден сјај
 • РТС греач- За брзо
62
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
philips hp 8321 /00
 • Преса за коса
 • Tourmaline Керамички плочки
 • Температура до 210°C
 • Брзо загревање(60sec)
 • Функција за заклучување
39
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
remington s 1450
 • Преса за коса
 • Керамички плочки
 • Температура до 215C
 • Брзо загревање 30sec
39
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
rowenta sf 1012 f0
 • Преса за коса
 • Керамички плочи
 • Термостат
 • Температура од 180°C до 230°C
 • Брзо загревање
 • 1,8 должина на кабел
44
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.659
ден. редовна цена
rowenta cf 6430 d0
 • Преса за коса
 • Ultra Shine Nano Ceramic
 • Моќност:25W
 • Керамички плочи
 • Tемпература 170˚C
 • On/Off функција
 • Јонизација
44
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.669
ден. редовна цена
remington s 1510
 • Преса за коса
 • Керамички плочки со антистатичка технологија
 • Температура до 220C
 • 2 температури
 • Брзо загревање 30sec
 • Автоматско исклучување за 60min
47
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.799
ден. редовна цена
grundig hs 5732
 • Преса за коса
 • Керамички плочки
 • Температура до 210 степени
 • Регулација на температурата
 • Автоматско исклучување за 60min
79
ден. 24 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
philips hp 8323 /00
 • Преса за коса
 • Турмалин Керамички плочки
 • Термостат со 2 подесувања
 • Температура до 210°C
 • Брзо загревање(60sec)
 • Заклучување
50
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
rowenta sf 3122 d0
 • Преса за коса
 • Температура 130-230 степени
 • 11 нивоа на температура
 • Ionic функција
 • Керамички плочи
 • Систем за заклучување
 • Брзо загревање за 30сек.
-15%
АКЦИЈА
1.699
ден. haPPy цена
44
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
remington s 3500
 • Преса за коса
 • Керамички плочки со антистатичка технологија
 • Температура до 230C
 • Варијабилно копче за температура
 • Брзо загревање 15sec
 • Автоматско исклучување за 60min
 • Заклучување на плочкит
60
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
bosch phs 7961
 • Преса за коса
 • PowerCare технологија
 • Јонизација
 • Моќност:47W
 • Температура:120-200°C
 • On/Off Прекинувач со LED индикатор
 • Брзо загревање за 25sec
73
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.799
ден. редовна цена
remington s 6505
 • Преса за коса
 • Керамички плочки
 • Температура од 150ºC до 230°C
 • Брзо загревање(15sec)
 • Дигитален дисплеј
 • Функција за заклучување
 • Автоматско исклучување за 60мин.
76
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.899
ден. редовна цена
rowenta sf 4412 d 4
 • Преса за коса
 • Ultra Shine НАНО Керамички плочки
 • Термостат
 • Температура до 230C
 • Брзо загревање 60sec
 • LCD температурен монитор
76
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.899
ден. редовна цена
philips hp 8343 /00
 • Преса за коса
 • Керамички плочки
 • Температура до 220C
 • Моќност:43W
 • Брзо загревање 30sec
 • LCD температурен монитор
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
philips hp 8349 /00
 • Преса за коса
 • Triple-Care Керамички плочки
 • Јонизатор
 • Термостат
 • Температура до 199°C
 • Брзо загревање(15sec)
 • Автоматско ислкучување за 60min
 • Функција за заклучување
94
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.599
ден. редовна цена
rowenta sf 7420 d0
 • Преса за коса
 • Јонизација
 • Температура од 130-230 степени
 • Керамички плочи
 • Систем за заклучување
 • Брзо загревање за 30сек.
 • LCD дисплеј
-22%
АКЦИЈА
2.895
ден. haPPy цена
75
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.699
ден. редовна цена
rowenta sf 7460 f0
 • Преса за коса со јонизатор
 • Плочи обложени Кашмир Кератин
 • Термостат
 • Температура од 170C
 • Брзо загревање
 • LCD температурен монитор
97
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.699
ден. редовна цена