Филтри
Брендови :

фенови

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fen fuego hd-821
 • Фен
 • Рачка на превиткување
 • DC мотор
 • Концентратор
 • Копче за 0-1-2 брзини
 • Кука за закачување
 • Директна замена
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
fuego hd-832
 • Фен
 • Моќност:1400W
 • 2  брзини
 • Рачка на склопување
 • Идеален за патување
 • Директна замена
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
fuego hd-862
 • фен
 • Моќност:1600-2200W
 • Брзини:2
 • Температури:3
 • Концентратор
 • Дифузер
 • Копче за ладен воздух
 • DC мотор
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
fuego hd-868 b
 • фен
 • Моќност:1800-2200W
 • Брзини:2
 • Температури:3
 • Концентратор
 • Дифузер
 • Копче за ладен воздух
 • DC мотор
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
fuego hd-868 w
 • фен
 • Моќност:1800-2200W
 • Брзини:2
 • Температури:3
 • Концентратор
 • Дифузер
 • Копче за ладен воздух
 • DC мотор
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
philips hp 8103 /00
 • Фен
 • Salon Dry Compact серија
 • Моќност:1400W
 • Концентратор
20
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
769
ден. редовна цена
rowenta cv 1330 f0
 • Фен
 • Моќност:1600W
 • 2 брзини
 • 2 температури
 • Јонизатор
 • Концентратор
 • Копче за ладен воздух
29
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.099
ден. редовна цена
philips bhd 002 /00
 • Фен
 • Моќност:1600W
 • 2 брзини
 • 2 температури
 • Cool Shot
 • Концентратор
32
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
remington d 2400 travel
 • Фен
 • Јачина 1400W
 • 2 брзини
 • 2 температури
 • Концентратор
 • Компактна големина, рачка на склопување
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
bosch phd 1151
 • Фен
 • Моќност:1200W
 • 2 температури
 • 2 брзини
 • Кабел 1.8м
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
bosch phd 2511 b
 • Фен
 • Моќност:1800W
 • 3 температури
 • 2 брзини
 • Заштита од шрегревање
 • Концентратор
 • Кабел 1.8м
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
grunding hd 6760
 • Фен
 • Керамичка заштита на греачот
 • Моќност:2000W
 • 2 брзини
 • 3 температури
 • Копче за ладен воздух
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
philips bhd 004 /00
 • Фен
 • Termo Protect
 • Моќност:1800W
 • 3 брзини
 • Cool Shot
 • Концентратор
 • Дифузер
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
remington d 5000
 • Фен
 • Јачина 1800W
 • 2 брзини
 • 3 температури +турбо
 • Концентратор
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
rowenta cv 3312 f0
 • Фен
 • Моќност:1600W
 • 2 степена брзина и топлина
 • Концентратор
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
rowenta cv 3812 f0
 • Фен
 • Моќност:2100W(EffiWatts)
 • DC мотор
 • Брзини:2
 • Температури:3
 • Функција ладен воздух
 • Концентратор
39
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
rowenta cv 5312 f0
 • Фен
 • Моќност:2100W
 • 3 Брзини
 • Должина на кабелот:1,8 m
39
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
philips hp 8230 /00
 • Фен
 • Моќност:2100W
 • 2 брзини и температури
 • ThermoProtect
 • Копче за ладен воздух
41
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.549
ден. редовна цена
philips bhd 006 /00
 • Фен
 • Termo Protect
 • Моќност:1600W
 • 2 брзини
 • 2 температури
 • Концентратор
 • Копче за ладен воздух
 • Рачка на склопување
42
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.599
ден. редовна цена
philips bhd 029 /00
 • Фен
 • Termo Protect
 • DryCare Essentia
 • Моќност:1600W
 • 3 температури
 • 2 брзини
 • Cool Shot
 • Концентратор
 • Јонизација
42
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.599
ден. редовна цена