Филтри
Брендови :

фигаро

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego ct-601
 • Фигаро
 • Моќност:25W
 • LED светлосен индикатор
 • ON/OFF функција
 • Темепратура до 180°C
 • 360°C ротирачки кабел
11
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
399
ден. редовна цена
rowenta cf 2132 f0
 • Фигаро
 • Elite Model Look серија
 • Керамички греач
 • Ширина на греачот 16mm
 • Температура до 180°C
 • Брзо загревање до 60sec
-16%
АКЦИЈА
759
ден. haPPy цена
20
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
899
ден. редовна цена
philips hp 8602 /00
 • Фигаро
 • Philips Curl Controll
 • Tемпература до 190°C
 • Брзо загревање за 60sec
 • LED светилка
 • Дијаметар 16mm
 • Должина на кабел 1,8m
 • Автоматско исклучување за 60min
995
ден. haPPy цена
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
philips bhb 862 /00
 • Фигаро
 • StyleCare Essential
 • Керамичка заштита
 • Tемпература до 200°C
 • Брзо загревање за 60sec
 • LED светилка
 • Дијаметар:16mm
 • Должина на кабел:1,8m
39
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.499
ден. редовна цена
rowenta cf 3352
 • Фигаро
 • Турмалин
 • Моќност:45W
 • Ширина на греачот 25mm
 • Температура до 200°C
 • Брзо загревање 90 сек.
42
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.599
ден. редовна цена
grundig hs 6130
 • Фигаро
 • LED дисплеј
 • Турмалин-Нано Силвер
 • Моќност:42W
 • ION функција
 • Температура од 120-210°C
 • Должина на кабел:1.8m
 • Автоматско исклучување за 60min
45
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.699
ден. редовна цена
philips hp 8605 /00
 • Фигаро
 • Philips Curl Controll
 • Температура од 130-200°C
 • Дијаметар 25mm
 • Должина на кабел 1,8m
 • Автоматско исклучување за 60min
47
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.799
ден. редовна цена
grundig hs 5523
 • Фен четка
 • Моќност:1100 вати
 • Заштита и нега со керамичка облога и турмалин технолигија
 • 3 термални четкич/ додатоци за различен облик на косата
 • Прекинувач за ладна работа, идеална за стилизирањ
50
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.899
ден. редовна цена
philips hp 8661 /00
 • Фен четка
 • Termo Protect
 • Моќност:800W
 • 3 брзини
 • 3 температури
 • 22mm Termobrush четка
 • 38mm Termobrush четка
 • Копче за ладен воздух
 • 360 степени Ротирачки зглоб на кабелот
52
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
remington ci 5319
 • Фигаро
 • Керамичка заштита
 • Tourmaline Ionic
 • Брзо загревање(30sec)
 • Темепратура до 180°C
 • LED светлосен индикатор
 • ON/OFF функција
 • Темепратури:8
 • 360°C ротирачки кабел
 • Автоматско исклучув
52
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.999
ден. редовна цена
remington ci 5338
 • Фигаро
 • Керамичка заштита
 • Tourmaline Ionic
 • Брзо загревање(30sec)
 • Темепратура до 210°C
 • LED светлосен индикатор
 • ON/OFF функција
 • Темепратури:8
 • 360°C ротирачки кабел
 • Автоматско исклучув
60
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.299
ден. редовна цена
grundig hs 6280
 • Фен Четка
 • 4 премиум SWAROVSKI елементи
 • Color & Shine Activator: Premium керамички четки за стилизирање со кератин финиш
 • 1200 W
 • 3 термо четки со roll out функција
 • 2 јачини на греење и подесу
-23%
АКЦИЈА
1.999
ден. haPPy цена
52
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.599
ден. редовна цена
rowenta cf 3411 d0
 • Фигаро
 • Керамички плочки
 • Моќност:50W
 • 3 температури
 • Температура од 130-200°
 • Брзо загревање
 • Автоматско исклучување
 • LED дисплеј
76
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.899
ден. редовна цена
philips bhb 868 /00
 • Фигаро
 • Sublime Ends Curler
 • SplitStop Technology
 • Keratin infusion
 • Професионална температура од 130-200°C
 • Дигитален LCD дисплеј
 • 8 нивоа на загревање
 • Дијаметар 32mm
 • Брзо загревање за 60s
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
remington ci 96 w1
 • Фигаро
 • Керамичка заштита
 • Silk Ceramic 3D effect design
 • Брзо загревање(30sec)
 • Темепратура од 120°C до 220°C
 • Дигитален дисплеј
 • ON/OFF функција
 • 360°C ротирачки кабел
 • Автоматско исклучув
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
rowenta cf 9530 f0
 • Ротирачка фен четка
 • Јонизација
 • Моќност:1000W
 • Брзини:2
 • Температури:2
 • Cool shot функција
 • 2 четки -за волуменски локни и брановидни прамени
78
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.999
ден. редовна цена
philips bhb 871 /00
 • Фигаро
 • SplitStop Technology
 • Keratin infusion
 • Керамичкa облога
 • Температура од 130-210°C
 • Дигитална контрола на температурата
 • Брзо загревање за 45сек
 • Степени на загревање:9
 • Дијаметар 13-
81
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.099
ден. редовна цена
philips hp 8698 /00
 • Мултистајлер, 6 во 1
 • Преса за коса
 • LED индикатор
 • Керамички плочки
 • Температура до 190C
 • Брзо загревање
 • Автоматско исклучување за 60min
 • Додатоци, витлери
-23%
АКЦИЈА
2.395
ден. haPPy цена
62
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.099
ден. редовна цена
rowenta cf 4132
 • Мултифункционално фигаро
 • Стајлер за коса со 14 додатоци
 • Мало Фигаро 16 mm
 • Преса - демонтажна
 • Демонтажна спирала за брановидно виткање
 • Керамичка облога на додатоците
99
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.799
ден. редовна цена
rowenta cf 9421 d0
 • Термо четка
 • Моќност:800W
 • 2 брзини
 • 2 температури
 • Јонизација
 • Антистатик функција
 • Ротација во две насоки
 • Две четки
 • Додаток несесер
104
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
3.999
ден. редовна цена