Филтри
Брендови :

електрични четки за заби

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
philips hx 6322 /04 detska 4+
 • Електрична четка за заби
 • Philips Sonicare
 • KidTimer + KidPacer
 • 2 четки
 • 2 режими за чистење
 • Брзина:31.000 вртежи/мин.
 • Светлосен индикатор за батеријата
 • Батерија:Lithium ION
 • Built-in Blu
110
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.199
ден. редовна цена
philips hx 6511 /02 easy clean
 • Електрична четка за заби
 • Philips Sonicarе
 • 2 минутен тајмер
 • Easy-start програма
 • 1 четка
 • 1 режими за чистење
 • 2х поголемо отстранување нечистотии
 • Брзина:31.000 вртежи/мин.
 • Светлосен инди
112
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
4.299
ден. редовна цена
philips hx 6712 /43 healthy white
 • Електрична четка за заби
 • Philips Sonicarе
 • 2 минутен тајмер
 • Easy-start програма
 • 2 четки
 • 2 режими за чистење
 • Clean and White и Clean Mode
 • 7х поголемо отстрнување нечистотии
 • Брзина:31.00
151
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.799
ден. редовна цена
philips hx 6762 /43 healthy white(pink)
 • Електрична четка за заби
 • Philips Sonicare
 • 2 минутен тајмер
 • Easy-start програма
 • 2 четки
 • 2 режими за чистење
 • Clean and White и Sensitive Mode
 • Брзина:31.000 вртежи/мин.
 • Светлосен индика
156
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.999
ден. редовна цена
philips hx 6721 /35 healthy white
 • Електрична четка за заби
 • Philips Sonicare
 • 2 минутен тајмер
 • Easy-start програма
 • 1 четка
 • 3 режими за чистење
 • Clean and White,Clean и Sensitive Mode
 • Брзина:31.000 вртежи/мин.
 • Светлосен
182
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
6.999
ден. редовна цена
philips hx 6730 /33 healthy white
 • Електрична четка за заби
 • Philips Sonicarе
 • 2 минутен тајмер
 • 2 четки ProResults
 • 3 режими за чистење
 • Брзина:31.000 вртежи/мин.
 • Светлосен индикатор за батеријата
 • Батерија:Lithium ION
221
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
8.499
ден. редовна цена
philips hx 6972 /10 flex care+
 • Електрична четка за заби
 • Philips Sonicarе
 • 2 минутен тајмер
 • Easy-start програма
 • 2 четки
 • 5 режими за чистење
 • Sensitive Mode
 • УВ санитизер
 • Брзина:31.000 вртежи/мин.
 • Светлосен индикатор
276
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
10.599
ден. редовна цена
philips hx 6932 /36 flex care
 • Електрична четка за заби
 • Philips Sonicare
 • 2 минутен тајмер
 • Easy-start програма
 • 2 четки
 • 3 режими за чистење
 • 7х поголемо отстрнување нечистотии
 • Брзина:31.000 вртежи/мин.
 • Светлосен инди
364
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
13.999
ден. редовна цена
philips hx 9332 /04 diamond clean
 • Електрична четка за заби
 • Philips DiamondClean Sonicare
 • 2 минутен тајмер
 • 2 четки
 • 5 режими за чистење
 • Dual Charging System
 • 7х поголемо отстрнување нечистотии
 • Брзина:31.000 вртежи/мин.
 • С
374
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.399
ден. редовна цена
philips hx 9352 /04 diamond clean
 • Електрична четка за заби
 • Philips DiamondClean Sonicare
 • 2 минутен тајмер
 • 2 четки
 • 5 режими за чистење
 • Dual Charging System
 • 7х поголемо отстрнување нечистотии
 • Брзина:31.000 вртежи/мин.
 • 
374
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.399
ден. редовна цена
philips hx 9362 /67 diamond clean
 • Електрична четка за заби
 • Philips DiamondClean Sonicare
 • 2 минутен тајмер
 • 2 четки
 • 5 режими за чистење
 • Dual Charging System
 • 7х поголемо отстрнување нечистотии
 • Брзина:31.000 вртежи/мин.
 • С
374
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.399
ден. редовна цена
philips hx 9372 /04 diamond clean
 • Електрична четка за заби
 • Philips DiamondClean Sonicare
 • 2 минутен тајмер
 • 2 четки
 • 5 режими за чистење
 • Dual Charging System
 • 7х поголемо отстрнување нечистотии
 • Брзина:31.000 вртежи/мин.
 • 
374
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
14.399
ден. редовна цена