Филтри
Брендови :

додатоци за четки

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
philips hx 8012 /07 air floss
 • Заменска дел за четка за заби
 • Количина:2
 • AirFloss interdental
19
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
699
ден. редовна цена
philips hx 6012 /07
 • Заменска четка за заби
 • Количина:2
 • Sonicare ProResults standard sonic
 • Компатибилна со: -DiamondClean -EasyClean -FlexCare -FlexCare Platinum -FlexCare+ -for Kids -HealthyWhite
28
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.059
ден. редовна цена
philips hx 6022 /07
 • Заменска четка за заби
 • Количина:2
 • Sonicare ProResults compact sonic
 • Компатибилна со: -DiamondClean -EasyClean -FlexCare -FlexCare Platinum -FlexCare+ -for Kids -HealthyWhite
28
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.059
ден. редовна цена
philips hx 6032 /33 detska 4+
 • Заменска четка за заби
 • Количина:2
 • Возраст:4+
 • Sonicare For Kids Compact sonic
 • Компатибилна со сите Philips Sonicare click-on -for Kids -HealthyWhite
28
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.059
ден. редовна цена
philips hx 6042 /33 detska
 • Заменска четка за заби
 • Количина:2
 • Sonicare ProResults standard sonic
 • Click-on Kid-friendly clean
 • Компатибилна со: -for Kids (возраст 7+) -HealthyWhite
28
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.059
ден. редовна цена
philips hx 6052 /07
 • Заменска четка за заби
 • Количина:2
 • Sonicare Sensitive standard sonic
 • Компатибилна со: -DiamondClean -EasyClean -FlexCare -FlexCare Platinum -FlexCare+ -for Kids -HealthyWhite
28
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.059
ден. редовна цена
philips hx 6082 /07
 • Заменска четка за заби
 • Количина:2
 • Sonicare Sensitive compact sonic
 • Компатибилна со: -DiamondClean -EasyClean -FlexCare -FlexCare Platinum -FlexCare+ -for Kids -HealthyWhite
28
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.059
ден. редовна цена
philips hx 6062 /07 diamond
 • Заменска четка за заби
 • Количина:2
 • DiamondClean standard sonic
 • Компатибилна со: -DiamondClean -EasyClean -FlexCare -FlexCare Platinum -FlexCare+ -for Kids -HealthyWhite
32
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
philips hx 6072 /07
 • Заменска четка за заби
 • Количина:2
 • Sonicare DiamondClean compact sonic
 • Компатибилна со: -DiamondClean -EasyClean -FlexCare -FlexCare Platinum -FlexCare+ -for Kids -HealthyWhite
32
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
philips hx 9002 /07 intercare
 • Заменска четка за заби
 • Количина:2
 • InterCare standard sonic
 • Компатибилна со: -DiamondClean -EasyClean -FlexCare -FlexCare Platinum -FlexCare+ -HealthyWhite
32
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
philips hx 9012 /07 intercare mini
 • Заменска четка за заби
 • Количина:2
 • InterCare compact sonic
 • Компатибилна со2 Series plaque control,   3 Series gum health -DiamondClean -EasyClean -FlexCare -FlexCare Platinum -FlexCare+,
32
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.199
ден. редовна цена
philips hx 6014 /07
 • Заменска четка за заби
 • Количина:4
 • Sonicare ProResults standard sonic
 • Компатибилна со: -DiamondClean -EasyClean -FlexCare -FlexCare Platinum -FlexCare+ -for Kids -HealthyWhite
46
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.759
ден. редовна цена