Филтри
Брендови :

Air Floss

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
philips hx 8211 /02
 • AirFloss
 • 5х поголемо отстрнување нечистотии
 • Индикатор за батерија
 • Батерија:Lithium ION
146
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
5.599
ден. редовна цена