Филтри
Брендови :

телесни ваги

Листа Галерија
Покажи:
Подреди:
fuego sl-906
 • Телесна вага
 • LCD дисплеј
 • Сигурносна подлога
 • Индикатор за батерија
 • Автоматско исклучување
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
vaga fuego sl-602
 • Телесна вага
 • LCD дисплеј
 • Сигурносна подлога
 • Kапацитет на мерење:180кг
 • Индикатор за батерија
 • Можност за мерење:kg/lb/
 • Меморирја:10
 • Автоматско исклучување за 10sec.
16
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
599
ден. редовна цена
tefal pp 1063 v0
 • Телесна вага
 • LCD дисплеј
 • Макс.тежина 150kg
 • Автоматско вклучување и исклучување
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
tefal pp 1070 v0
 • Телесна вага
 • LCD дисплеј
 • Макс.тежина 150kg
 • Автоматско вклучување и исклучување
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
tefal pp 1071 v0
 • Телесна вага
 • LCD дисплеј
 • Макс.тежина 150kg
 • Автоматско вклучување и исклучување
26
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
999
ден. редовна цена
tefal pp 1005 v0
 • Телесна вага
 • LCD дисплеј
 • Капацитет: 150kg
 • Гаранција: 2 години
29
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.099
ден. редовна цена
tefal pp 1133
 • Телесна вага
 • LCD дисплеј
 • Макс.тежина 160kg
29
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.099
ден. редовна цена
tefal pp 1140 v0
 • Телесна вага
 • LCD дисплеј
 • Макс.тежина 160kg
 • Автоматско вклучување и исклучување
29
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.099
ден. редовна цена
grundig ps 5040
 • Телесна вага
 • LCD дисплеј
 • 12 Нагодувања
 • Kапацитет на мерење:150кг
 • Индикатор за батерија
 • Можност за мерење:kg/lb/st
 • Индикатор за прекумерена тежина:Err
 • Автоматско исклучување за 5sec.
 • 
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
tefal pp 1110 v0
 • Телесна вага
 • LCD дисплеј
 • Капацитет:160kg
 • Автоматско исклучување
34
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.299
ден. редовна цена
grundig ps 4110
 • Телесна вага
 • LCD дисплеј
 • Автоматско исклучување
 • Максимум:180кг
 • Можност за мерење:kg/lb/st
 • Индикатор за прекумерена тежина:Err
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
grunding ps 2010
 • Телесна вага
 • LCD дисплеј
 • Капацитет: 180kg
 • Автоматско исклучување и вклучување
37
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
1.399
ден. редовна цена
tefal pp 3020 v0
 • Телесна вага
 • Меморија за 4 особи
 • LCD дисплеј
 • Макс.тежина 160kg
58
ден. 48 x haPPy рата
Цените се со пресметан ДДВ.
2.199
ден. редовна цена