whirlpool hscx 80420  1thumb
whirlpool hscx 80420

whirlpool hscx 80420

Шифра: 84055451
 • Кондезациска сушара
 • 6th Sence технологија
 • SenseInverter мотор
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:8kg
 • Програми:12
 • LCD Дисплеј
 • ECO монитор
 • SoftMove,Steam Care
 • Сад за кондензација:5L
 • Потрошувачка на енергија годишно:235.5kWh
 • Ниво на бучава:65dB
 • Димензии:85x60x66cm
-11%
АКЦИЈА
37.999
ден. редовна цена
883
ден.
* Годишната каматна стапка е 11.25%. Вкупна цена на производот по отплаќање на сите рати изнесува XXX со ДДВ.
48 x haPPy рата
33.999
ден.* haPPy цена
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: