canon pixma ts 5050 black 1thumb
canon pixma ts 5050 black

canon pixma ts 5050 black

Шифра: 84064039
 • Принтер
 • Wireless Print,Copy,Scan,Cloud Link
 • Принт резолуција:4800x00 dpi
 • Резлуција скен:1200x2400 dpi
 • Брзина на печатење: - sFCOT: Approx. 20 seconds - sESAT: Approx. 6.0 ipm?
 • Canon Print app
 • Wi-Fi Certified
 • Pixma Cloud link
 • Hi-Speed USB
-16%
АКЦИЈА
5.699
ден. редовна цена
124
ден.
* Годишната каматна стапка е 11.25%. Вкупна цена на производот по отплаќање на сите рати изнесува XXX со ДДВ.
48 x haPPy рата
4.779
ден.* haPPy цена
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Дополнителна опрема

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: