tefal fv 9745 e0 1thumb
tefal fv 9745 e0

tefal fv 9745 e0

Шифра: 84060001
 • Пегла на пареа
 • Durilium грејна плоча
 • Моќност:2800W
 • Постојана пареа:0-55gr/min
 • Ударна пареа:230gr/min
 • Резервоар за вода:350ml
 • Вертикална пареа
 • Систем против истекување
 • Систем за самопрочистување
 • Автоматско исклучување
-20%
АКЦИЈА
6.199
ден. редовна цена
129
ден.
* Годишната каматна стапка е 11.25%. Вкупна цена на производот по отплаќање на сите рати изнесува XXX со ДДВ.
48 x haPPy рата
4.959
ден.* haPPy цена
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Дополнителна опрема

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: