philips hx 6322 /04 detska 4+ 1thumb
philips hx 6322 /04 detska 4+

philips hx 6322 /04 detska 4+

Шифра: 84061403
 • Електрична четка за заби
 • Philips Sonicare
 • KidTimer + KidPacer
 • 2 четки
 • 2 режими за чистење
 • Брзина:31.000 вртежи/мин.
 • Светлосен индикатор за батеријата
 • Батерија:Lithium ION
 • Built-in Bluetooth
 • Компатибилна со: -Phone 4S и повисоко,iPad 3rd Gen и повисоко,со iOS7 оперативен систем -Android мобилни телефони,Bluetooth 4.0 таблети
4.199
ден. редовна цена
110
ден.* Годишната каматна стапка е 11.25%. Вкупна цена на производот по отплаќање на сите рати изнесува XXX со ДДВ. 48 x haPPy рата
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Дополнителна опрема

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: