beko hic 64402 x 1thumb
beko hic 64402 x

beko hic 64402 x

Шифра: 361040
 • Независна стаклокерамичка плотна
 • 4+1 Грејни зони
 • Сензор контроли
 • On-Off индикатор
 • INOX рамка
14.499
ден. редовна цена
1.208
ден.* Годишната каматна стапка е 11.25%. Вкупна цена на производот по отплаќање на сите рати изнесува XXX со ДДВ. 12 x haPPy рата
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Дополнителна опрема

Спецификација

Спецификации
Тип на инсталирањеНезависна
ГолеминаCтандардна (60cm)
Тип на плотнаСтакло-керамика
Број на грејни зони4
Грејни зони4+1
КомандиСензорски
РамкаINOX
Боја
Боја на плотнатаЦрна

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: