gorenje w 62 y2/s 1thumb
gorenje w 62 y2/s

gorenje w 62 y2/s

Шифра: 84045684
 • Машина за перење
 • Полнење: фронтално
 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет: 6,5kg
 • Вртежи: 800 врт./min
 • Програми: 18
 • SterilTub-Програма за самочистење
 • Senso CARE-Еко-систем
 • Заклучување-заштита за деца (CDP)
 • DuraHeat грејач
 • Заштита од прелевање
 • OptiDrum барабан
 • Fuzzy Wizzard
 • Годишна потрошувачка на енергија:166kWh
 • Ниво на бучава перење/центрифуга: 56/66dB
 • Димензии: 85x60x45cm
14.999
ден. редовна цена
312
ден.* Годишната каматна стапка е 11.25%. Вкупна цена на производот по отплаќање на сите рати изнесува XXX со ДДВ. 48 x haPPy рата
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: