grundig hs 5032  1thumb
grundig hs 5032

grundig hs 5032

Шифра: 84047609
 • Преса за коса
 • Моќност:42W
 • Температура од 120°C-210°C
 • Керамичка технологија- мазна површина на плочките (2.5 cm) за ефикасно и професионално стилизирање со извонреден сјај
 • РТС греач- За брзо загревање ( 30 секунди ), идеална постојана температура и прецизно исправување на косата
 • LED мод индикатор
 • Ротирачки зглоб на кабелот
1.499
ден. редовна цена
39
ден.* Годишната каматна стапка е 11.25%. Вкупна цена на производот по отплаќање на сите рати изнесува XXX со ДДВ. 48 x haPPy рата
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Дополнителна опрема

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: