philips hc 5450 /80 1thumb
philips hc 5450 /80

philips hc 5450 /80

Шифра: 84048206
 • Машинка за шишање
 • Dual Cut технологија
 • Работа на струја и безжично
 • 1h полнење - 90 мин бежично користење
 • LED индикатор
 • Самоостерчки титаниумски ножеви
 • Ширина на потстрижување:41mm
 • Должина на потстрижување:0,5-23 mm
 • Вклучен чешел за брада:1-23 mm
3.899
ден. редовна цена
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
Аплицирајте
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Дополнителна опрема

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: