philips hd 9140 /91 1thumb
philips hd 9140 /91

philips hd 9140 /91

Шифра: 84048470
 • Готвач на пареа
 • Моќност:900W
 • 3 сада со вкупен капацитет од 8,6L(2,5/2,6/3,5)
 • Капацитет на сад за вода:1L
 • Тајмер
 • Индикатор за количество на вода
 • Сите садови се мијат во машина
 • Заштита од прегревање
5.699
ден. редовна цена
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
Аплицирајте
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Дополнителна опрема

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: