panasonic tx-49 cx 740 e  1thumb
panasonic tx-49 cx 740 e

panasonic tx-49 cx 740 e

Шифра: 84054488
 • 49"(123cm)4k Ultra HD 3D SMART LED TV
 • Резолуција:3840x2160
 • 1000Hz BMR IFC Super Bright Panel
 • Local Dimming
 • Quad-Core Pro
 • VR-Audio True Surround
 • Easy Mirroring
 • My Home Screen 2.0
 • Web Browser
 • Wireless LAN,DLNA,Bluetooth compatible
 • 3xHDMI,2xUSB,CL
 • USB HDD recording
 • DVB-T/C/S2
54.999
ден. редовна цена
1.429
ден.* Годишната каматна стапка е 11.25%. Вкупна цена на производот по отплаќање на сите рати изнесува XXX со ДДВ. 48 x haPPy рата
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: