lg p 24 en.nsk / p 24 en.uue 1thumb
lg p 24 en.nsk / p 24 en.uue

lg p 24 en.nsk / p 24 en.uue

Шифра: 84057422
 • Инвертер клима уред
 • Капацитет на ладење 6,6kW 7420W
 • Капацитет на греење 5.0kW 8640W
 • R410a еколошки фреон
 • EER 2.90W
 • SEER 6.2
 • COP 3.25W
 • SCOP 3.9
 • Енергетска класа на ладење:А++
 • Енергетска класа на греење:А
72.999
ден. редовна цена
1.896
ден.* Годишната каматна стапка е 11.25%. Вкупна цена на производот по отплаќање на сите рати изнесува XXX со ДДВ. 48 x haPPy рата
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Дополнителна опрема

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: