samsung rb 33 j 3200 ss 1thumb
samsung rb 33 j 3200 ss

samsung rb 33 j 3200 ss

Шифра: 84057478
 • Комбиниран фрижидер
 • No Frost
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:328L
 • Капацитет на фрижидерот:230L
 • Капацитет на замрзнувачот:98L
 • Автоомна работа до 20h
 • Капацитет на замрзнување:12kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:280kWh
 • Ниво на бучава:37dB
 • Димензии:185x60x67cm
32.999
ден. редовна цена
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
Аплицирајте
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Дополнителна опрема

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: