canon ef-m 11-22 f4.0-5.6 isstm 1thumb

canon ef-m 11-22 f4.0-5.6 isstm

Шифра: 84057745
 • Објектив
 • Извонреден широкоаголен објектив за зумирање од 11-22mm со EF-M приклучок
 • Рамномерно, тивко фокусирање со STM при снимање на видео снимки
 • Динамички IS за стабилни видео снимки
 • Оптичка стабилизација на слика со 3 чекори
 • Минимално растојание на фокусирање од 0,15m
 • Прстен за рачно фокусирање
-8%
АКЦИЈА
24.399
ден. редовна цена
1.017
ден.
* Годишната каматна стапка е 11.25%. Вкупна цена на производот по отплаќање на сите рати изнесува XXX со ДДВ.
24 x haPPy рата
22.549
ден.* haPPy цена
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Дополнителна опрема

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: