samsung hw-k 551 /en 1thumb
samsung hw-k 551 /en

samsung hw-k 551 /en

Шифра: 84058639
 • SoundBar
 • 3.1 chanel
 • Moќност:340W
 • TV Sound Connect
 • Dolby Digital 5.1
 • Digital Amplifier
 • WAV,MP3,OGG,WMA,FLAC,AAC
 • Bluetooth HI-FI Codec
 • Bluetooth Power on
 • USB Host 2.0.HDMI
 • Wireless Active Subwoofer Bulit-in
 • 3D Video Pass
 • Auto Power Link
17.995
ден. редовна цена
750
ден.* Годишната каматна стапка е 11.25%. Вкупна цена на производот по отплаќање на сите рати изнесува XXX со ДДВ. 24 x haPPy рата
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: