msgw home gamer i101 g3260/4/500/gt710 1thumb
msgw home gamer i101 g3260/4/500/gt710

msgw home gamer i101 g3260/4/500/gt710

Шифра: 84060890
 • Personal Computer
 • CPU:Intel Pentium G3260 Processor   (3.30GHz,3M Cache)
 • nVidia GeForce GT710 2GB
 • Интерна меморија:4GB DDR3 1600MHz AD
 • Hard Drive 500GB SATA,7200rpm/min
 • USB 2.0,USB 3.0,D-Sub,RJ45
 • Keyboard+mouse
15.999
ден. редовна цена
416
ден.* Годишната каматна стапка е 11.25%. Вкупна цена на производот по отплаќање на сите рати изнесува XXX со ДДВ. 48 x haPPy рата
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: