philips hr 3655 /00 1thumb
philips hr 3655 /00 philips hr 3655 /00 philips hr 3655 /00 philips hr 3655 /00 philips hr 3655 /00

philips hr 3655 /00

Шифра: 84061938
 • Блендер
 • ProBlend 6 3D Blending технологија
 • Моќност:1400W
 • Капацитет на сад:2L
 • Варијабилна брзина
 • Пулс функција
 • Вклучува 2 чаши за носењe од 600мл
 • LED дисплеј
 • Автоматско исклучување
10.999
ден. редовна цена
917
ден.* Годишната каматна стапка е 11.25%. Вкупна цена на производот по отплаќање на сите рати изнесува XXX со ДДВ. 12 x haPPy рата
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Дополнителна опрема

Мислења (2)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: