tefal gv 9070 e0 1thumb
tefal gv 9070 e0

tefal gv 9070 e0

Шифра: 84062887
 • Пегла на пареа со посебен резервоар
 • Pro Express Care
 • Моќност:2400W
 • Притисок на пареата:7.2bar
 • Варијабилна пареа:120gr/min
 • Ударна пареа:500gr/min
 • Посебен резервоар за вода:1600ml
 • Индикатор за празен резервоар
 • Вертикалан пареа
 • Anti-Drip систем
 • Calc колектор
 • Систем за заклучување
 • Автоматско исклучување
-20%
АКЦИЈА
18.399
ден. редовна цена
383
ден.
* Годишната каматна стапка е 11.25%. Вкупна цена на производот по отплаќање на сите рати изнесува XXX со ДДВ.
48 x haPPy рата
14.719
ден.* haPPy цена
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Дополнителна опрема

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: