philips ep 3510 /00 1thumb
philips ep 3510 /00

philips ep 3510 /00

Шифра: 84063089
 • Апарат за еспресо
 • Моќност:1850W
 • Начини за приготвување на кафе:5
 • Температури:3
 • Притисок на пумпата:15bar
 • Резервоар за вода:1,8L
 • Индикатор за ниво на вода
 • AquaClean
 • Меморирање на омилената опција за приготвување на кафе
 • ON/OFF индикатор
-15%
АКЦИЈА
34.599
ден. редовна цена
721
ден.
* Годишната каматна стапка е 11.25%. Вкупна цена на производот по отплаќање на сите рати изнесува XXX со ДДВ.
48 x haPPy рата
29.409
ден.* haPPy цена
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Дополнителна опрема

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: