sony kd 49 xe 7005 baep 1thumb
sony kd 49 xe 7005 baep

sony kd 49 xe 7005 baep

Шифра: 84063219
 • 49"(123cm)4K Ultra HD SMART LED TV
 • Резолуција:3840x2160 pixels
 • 200Hz MotionFlow XR
 • High Dynamic Range HDR
 • 4K X-Reality PRO
 • Clear Audio+
 • Screen Mirroring
 • S-Force Front Surround
 • Dolby Digital,Plus,Dolby Pulse
 • USB,HDMI,SCART,Cl+
 • DVB-T2/C/S2
 • Вграден Wi-Fi
40.999
ден. редовна цена
854
ден.* Годишната каматна стапка е 11.25%. Вкупна цена на производот по отплаќање на сите рати изнесува XXX со ДДВ. 48 x haPPy рата
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: