candy gvs4 4138 dwc/3-s 1thumb
candy gvs4 4138 dwc/3-s

candy gvs4 4138 dwc/3-s

Шифра: 84063721
 • Машина за перење
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:А+++
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1300 врт./min
 • Програми:15
 • NFC поврзување
 • Silitech барабан
 • Одложен почеток од 0-24 часа
 • Потрошувачка на енергија годишно:196kWh
 • Ниво на бучава:60/80dB
 • Димензии:85x60x44cm
17.999
ден. редовна цена
375
ден.* Годишната каматна стапка е 11.25%. Вкупна цена на производот по отплаќање на сите рати изнесува XXX со ДДВ. 48 x haPPy рата
*Купувањето со haPPy-картичка и haPPy-кредит е достапно само во продавниците на Нептун.
Цените се со пресметан ДДВ.
ПРОДУКТОТ Е ДОСТАПЕН ВО
haPPy - КРЕДИТ КАЛКУЛАТОР
Пресметката на рата е од информативен карактер. За точна пресметка посетете некој од нашите продажни салони.
внесете број на рати:
Вашиот износ на рати: ден.

Мислења (0)

Напиши мислење

Почитуван посетителу, овој формулар е наменет исклучиво за мислења кои се однесуваат на производот, неговиот квалитет, функционалност и Вашето искуство со него. За било какви прашања и информации за производот или коментари кои не се однесуваат на производот повелете пишете ни од тука за да можеме да Ве контактираме и да Ви одговориме. Сите мислења кои не соодветствуваат на погоренаведеното, нема да бидат објавувани.

Твоето име:


Твоето мислење:

Рејтинг: Лош            Добар

Внесете го кодот подолу: